domingo, 20 de noviembre de 2011

GOLEM ... rocòdrom a Arenys de munt !!!

... avui Diumenge una miqueta més d´aigua, cap problema, ens deixem caure en aquest fantàstic rocòdrom que han inaugurat fà poc a Arenys de munt ... GOLEM !!!

La veritat és que val la pena visitar aquest espai on podem trobar rocòdrom, boulder i sala de fitnes i un ambient força fanàtic.


Allà ens trobem amb el Diego i els seus dos fills, l´Alex i en Marc ... posiblement dos futurs grans escaladors, estic ben segur !!! Com no, l´Ana ens acompanya i també ens trobem la colla d´HOritzons fent pràctiques del curs d´escalada. També una bona colla de l`Escala que amb la previsió de mal temps ens deixan caure pel Maresme.

















Una bona opcció per pasar un matí d´aquells que son passats per aigua, de ben segur que tornarem a repetir !!!!







SITUACIÓ: Pg. Can Victoriano 8, 08358 Arenys de Munt (BCN)
Ens trobaràs a la carretera C-61 direcció Arenys de Munt, passada la benzinera la primera sortida a mà esquerra.
Sala Golem esta situada a 40 Km de Barcelona i a 140 Km de França. La seva situació privilegiada prop del mar i de la muntanya li concedeix un ambient tranquil, agradable i saludable als seus usuaris. Així mateix la seva bona comunicació tan per carretera como per transport públic i el seu extens aparcament gratuït permeten accedir a les seves instal·lacions de forma fàcil, ràpida i econòmica.


CONTACTE: Estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte, consulta o gestió.
93 793 98 51
646 88 87 29
infosalagolem.com


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)