viernes, 27 de octubre de 2023

OFF ROAD CARDEDEU AL MONTSENY !!!


 MOTOS: HONDA TRANSALP 2023 / BMW F 650 GS

Bonica ruta diferenciant 3 parts, la primera de CArdedeu fins la entrada al Parc Natural del MOntseny, la segona dins el MOntseny i la tercera de retorn de transició.
Sortim de Cardedeu i juguem una mica ... un primer corriol molt estret amb molta vegetació per començar a divertir-no i sortint d´aquí ... anem trepitjant els territoris de CArdedeu-Marata-Sant Antoni de Vilamajor i SAnt Pere de Vilamajor.



Sortint de Cardedeu trepitjem els boscos de Can MOntells per anar cap a la frontera amb Marata, ens endisem en un bosc divertit ... sortim cap a pistes tornem a entrar a bosc de Can Serra i la primera paradeta a la Ermita de Sant Hilari de CArdedeu. 

(ERMITA DE SANT HILARI, CARDEDEU)

Boniques vistes ... continuem per pistes amples, fàcils i sorrenques amb força pols fins arribar a creuar la carretera de Canoves a CArdedeu. Tornem a pista ... força concorreguda fins ... un tram curt però molt divertit ... en pujada uns salts que ens farà no tocar de rodes a terra !!! Fem un petit tram asafalt i trenquem per anar a buscar per una pista amb bones vistes la urbanització de Can Miret (Sant Antoni de Vilamajor), la creuem ... i tornem a OOF. Entrem en un bosquet, diverti ... i sortim a una pista que ens durà direcció nord a la carretera de Canoves a Sant Antoni de Vilamajor. La prenem ... uns kilòmetre aprox i ... girem a la esquerra per anar a Off. Bonic ... deixem enrera una Enzina centernaria amb la seva font (Font del roure) i ... en pujada ... tram divertit i amb saltets !!!!! Arribem a una cruilla anomenàda "4 camins" i a la dreta per anar a buscar la població de SAnt Pere de Vilamajor. Entrem per la part alta a la alçada del cementiri i creuem el poble per ... anar a buscar una pista, inici encimentada ... per acabar en off que ens durà a la entrada del Parc Natural del MOntseny. Anem fent uns kilòmetres, un sector anomenat TERRES BLANQUES, per la seva sorra sorrenca i blanca fins en pujada ... arribar a un petit trams amb un asfalt que pertany a la urbanització ELS REFUGIS DEL MONTSENY (quanta història te aquesta urbanització !!). D´aqui ... a esquerra i ... pel davant un tram en pujjda, divertit i amb curves molt tancades ... gassss ... fins arribar a la FONT DE BORRELL on fem una paradeta , curta per tot seguit continuar i .... trencar a esquerrra per anar a bucar en força pujada la ERMITA DE SANT ELIES !!


(VISTES DESDE SANT ELIES)

(ERMITA DE SANT ELIES) 


 Quin llóc més maco ... deixem la moto aparcadeta i anem caminant fins la ermita per disfrutar de les vists cap al Montseny !!
Continuem ,. desfem la pujada i ... a mà esquerra, entre castanyers ... anem fent ... pista no gaire ample ... paissatge preciós ... trenquem a mà esquerra i anem pujant per arribar al TURÓ DE LA COVA ... un lloc també amb bones vistes. Ara ... continuem per pista i amb tendencia sempre cap a baix ... anirem fent fins arribar a un tram asfaltat que ens durà a les PISCINES DEL MONTSENY , un llóc on poder fer una parada, disfrutar del riu però ... no tribuem en marxar. Prenem .. .el que serà el tercer tram d´aquest sortida, el de tornada. Prenem la carretera direcció Sant Esteve de Palautordera, però nosaltres ... farem una aturada per fer un bon dinar en un restaruant dels de avans ... on es menja molt bé el RESTAURANT CAN CUERA (telf 938473218)


(RESTAURANT CAN CUERA)



Continuem ... carretera avall ... entrem a Sant Esteve de Palautordera i sortint ... a la alçada d´una linea de alta tensió, trenquem a dreta per anar a buscar un tram de OFF ... maco, divertit ... i entrem a la urbantizació de VALLSERENA que ja pertany a Sant Antoni de Vialmajor. Continuem per asfalt, entrem a Vilamajor ... prenem la carretera direcció a Canoves i a mig trajecte prenem a dreta una pista, que ja hem trepijtat al principi de jornada i ... una baixadeta per anar a buscar un rierol, amb una mic d´aigua ... sortim .. .entrem a la urbanitzacíó de LES PUNGOLES ... asfalt que ja no deixarem ... fins arribar a CARDEDEU ... final d´aquesta ruta ... fàcil i entrentinguda.


Distància

68,67 km

Desnivell positiu

1.738 m

Dificultat tècnica

Moderat

Desnivell negatiu

1.738 m

Altitud màxima

1.111 m

Trailrank

29

Altitud mínima

196 m

Tipus de ruta

Circular
Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)