domingo, 27 de noviembre de 2011

ESCALADA A SUBIRATS (S. Sadurní d´Anoia)






Aquest Diumenge ens deixem pel país del Cava, més concretament a San Sadurní d´Anoia. Només entrar al poble ens donem conta que la vida de San Sadurní està ben arrelat amb el cava. Per tot arreu trobem noms tan coneguts com Freixent i d´altres. Qui ens haurían de dir que acabariem amb una ampolla de cava ... entre les mans !!! Bé ... deixant de banda la broma que ... amb anticipació demanem perdó a tota aquella collla de Subirats que sense el seu permís ens varem apoderar de ... una ampolla de cava. Perdó !!! (però és que som com nens petits !!!)




Després de trobar un bar, ens fortem cadascú de nosaltres un entrepà a "1 EURO" , agafem els cotxes i ens anem a buscar el sector d´escalada. Aparkem cotxes i en 5 minuts fem la aproximació. Tots plegats comencem a tastar roca. En un principi no ens acaba de convencer aquesta negror de la roca, però a mida que anem fent vies ... ens anem enganxant.

























Som una bona colla, donem la venvinguda a l´Abel al seu bateig al món de la escalada, al cursetistes d´en Munta i a la resta de la colla GEAMM que allà on van deixant la seva imprenta ... això de ben segur !!!!












CASTELL DE SUBIRATS (SAN SADURNÍ D´ANOIA)



Localización* Municipio: Subirats.* Acceso por carretera: Desde Barcelona por la Autovía del Nordeste (A-2/E-90) en dirección Zaragoza/Tarragona/Martorell/Lleida y toma la salida 599 para incorporarte a Autovía B-24 en dirección Tarragona/Vilafranca del Penedès N. Cuando se acaba la autovía cruzar Vallirana por la N-340 y pasar el puerto del Ordal. Una vez superado el núcleo de El Pago girar a la derecha por la BP-2427/Carretera de Sant Sadurní d'Anoia y al llegar a Els Casots girar a la derecha siguiendo las indicaciones de Castell de Subirats. Por una fuerte bajada llegaremos a una curva donde aparcaremos justo cuando la carretera empieza a subir hacia el mencionado castillo




APROXIMACIÓ: Seguir camino que nace a la izquierda del aparcamiento y que va recorriendo la base de todos los sectores de la parte superior (Trinagle, Toro y Cinema) en apenas 5 minutos de aproximación. Para acceder al sector Salt del llop seguir el senderillo poco marcado y descender a la base empleando 10 minutos más de aproximación.


Macizo: Castell de Subirats.* Altitud: 300m* Orientación: Este.* Época aconsejable: Todo el año, escogiendo la hora oportunamente.* Dónde dormir: Existe la posibilidad de camping en La llacuna, Vilanova i la Geltrú y en Cubelles.* Compras: En Sant Sadurní d’Anoia.* Agua: Mejor abastecerse antes de llegar a la zona





2 comentarios:

Alfredo dijo...

Buen sitio, vias largas para disfrutar..buena comida..buena bebida..ejemm ejemm,

cuidaros

JAUME ORS dijo...

PUes si, buenas vias, largas pero lo del "ejem, ejem" no lo pillo (jéjé) Un abrazo

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)