sábado, 25 de abril de 2009

CURS MONOGRÀFIC D´ESCALADA ARTIFICIAL EQUIPADA (Ae)




Introducció/Presentació

Els Cursos Monogràfics del C.I.M. tenen dos objectius:
-Donar a conèixer l’especialitat esportiva escollida
-Perfeccionar i/o adquirir nous coneixements tècnics sobre una especialitat ja coneguda.
En el primer cas, els coneixements que s’imparteixen són els bàsics de l’especialitat que s’ampliaran en contingut i pràctiques en el curs corresponent. En el segon cas, sempre serà necessari dominar les tecniques bàsiques de l’especialitat.
La càrrega horària serà de 15 hores, concentrades en un cap de setmana teòric-pràctic. El quadre docent que imparteix les diferents formacions està compost per Instructors i Monitors de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya.

Continguts i objectius:

Adquirir la tècnica de progressió en escalada artificial en vies totalment equipades amb encoratges expansius (Ae).

Monogràfic dirigit a

Escaladors federats què, coneixent i practicant l’escalada clàssica, vulguin adquirir els coneixements necessaris per progressar en vies d’artificial equipat o millorar-ne la tècnica.
Per participar en el curs, cal conèixer les tècniques de triangulació de reunions, saber assegurar perfectament al primer i el segon d’una cordada i dominar el descens en ràpel autoassegurat.


(VIDEO INTRODUCCIÓ)





Dissabte 25. Aquest "finde" ha sigut total. Després de divendres nit estar treballant tota la nit, a les 10.00 ja estava amb les piles a tope, i a tope durant tot el cap de setmana. Una mica de teòrica i les 12.00 jà estavem al roco de Canet de Mar fen pràctiques. Hem començat per un A1e , després un A2e i hem acabat al sostre fent un Ae3. M´han surtit bullofes per tots els dits. Demà tocarà posar-me guants !!!!

A les 19.30 hem donat per finalitzada la jornada.


(En Jaume fent un A3e)






Diumenge 26. A les 08.00 hem pasen a buscar el Xavi i la Eli i tot seguit la Marta. Direcció a Montserrat a fer la "Bola del Partió" la via Aresta Brucs (IV/A2e), la Miranda de la Portella la via "Cade" (V/a1e) i la Cadireta, la via "Anglada-Guillalmon" (IV/A3e). Però el temps .... ens fà la punyeta. Hem quedat al Bar de l´Ana, però tots plegant d´esmorzar un bon xàfec ens fà la guitza. Que fem ????

Marxem a S. Maria de Palautordera al roco dons el temps no pot amb nosaltres. Allà més canya i més canya. Ens ho pasem pipa i finalitzem amb una entrega de diplomes.






Fantàstica jornada !!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)