martes, 1 de agosto de 2023

VALL DE INCLES , ESTANY DE JUCLAR (ANDORRA)





La Vall de Incles és un raconet molt tranquil a la part alta de Andorra, just avans d´arribar a Grau Roig i en un ambient familiar i tranquil però que a la vegada és la porta a excursions molt maques com aquest que varem fer fins l´Estany de Juclar ... sens dubte molt recomenable !!!
Nosaltres com surtim tard, no tenim la opcció d´acostar-nos fins el parkin de la Baladosa dons a les 9 del matí ja tancan l áccés, així que aparquem al mateix parkin de tocar a carretera ... AL LORO ... hem de treure ticket i només tenim la opcció fins les 16.00 ... ens arriscarem a una multa tot i que quan acabem la jornada , tard ... de multa rés !!! Per sort !!!

(VIDEO RESUM)

Ja de camí, l´entorn és tot un regal, vorejant sempre pel cantó dret del riu, les vistes cap a les seves Bordes de pedra son el millor regal en aquest trajecte de 3 km fins ... on podeu deixar el cotxe si pujeu avans de les 9 del matí. També teniu la opcció de pujar amb una linea de bus per si voleu escorçar aquest trajecte de 3 kg i afegir-lo per la excursió.



Deixem enrera el parkin de la BAdalosa i ens enfilem direcció a l´Estany de Juclar ... el camí evident i ben senyalitzat fins arribar a l´Estany ... que ens reb amb el seu blau intens !! D´aquí tenim la opcció d´arribar-nos fins el refugi ... nosaltrs fem un petit àpat per tot seguit ... desfer el camí de pujada i ara smepre amb vistes cap a la Vall ...  un total de 14 km entre la anada i tornada molt agraïda !!!!




(INICI DE RUTA)




(VISTES A LA VALL DE INCLES)


( ... DEIXANT ENRERA EL PARKIN DE BADALOSA)





(MIRADOR DE LA PLETA)



(ESTANY DE JUCLAR)



(... EL BANYET AL RIU QUE NO FALTI)


 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)