sábado, 15 de abril de 2023

PALS ... EL POBLE MÉS MACO DE GIRONA?




NO MEREIX UNA VISITA ... SINO CENT VISITES !!!

Marxem un divendres a la tarda amb l´objectiu de fer nit a Pals i a l´endemà fer la visita aquesta població de la comarca del Baix Empordà.


Que bonic !!! Només arribar a mitja tada, ens donem conta de la meravella d´aquest petit poble. A dalt dl cim del Puig Aspre trobem la part antiga, emmurallada ... amb els seus carrers de pedra que demanan perdre´s amb molta tranquilitat ... i així ho fem fins que cau el día ... i les llums dels fanals fan agafar un caliu meravellós ... la Torre de les HOres, l´esglesia de Sant Pere, la Casa Museu, la plça de l´ajuntament ... anem recorrent tots els carrers fins i tot tornar-los a trepitja ... així fins la hora de marxar a sopar ... cau un gran xàfec ... fantàstic per acabar la jornada i marxar a dormir a la furgoneta.
A l´endemà ... tornem a fer el mateix recorregut, aquesta vegada disfrutant de les botigues artesanes que avui al matí trobem obertes ...  amb una jornada de una tarda i un matí marxem sabem que tornarem una altre vegada ... NO CREIEM QUE ARRIBEM A LES 100 VISTITES PERÒ ...


(video resum)


























 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)