jueves, 30 de junio de 2022

TRANSPIRENIACA 1 ETAPA (ROSES-PUIGERDÀ)


La nostra ... primera sortida off-road  en moto dels PURETHANESCREW  ... deixan el nostre mon del patí i longboard per agafar les dues rodes de les nostre motos i disfrutar d´un cap de setmana espectacular de convivència, gasolina, menjar, caigudes, paissatges ... del primer tram de la tranpirenaica sortint desde Roses.

El temps no promet gaire, donan plujes generalitzades però nosaltres igualment decidim sortir i ... la nostre sort cau del nostre costat. Divendres cap problema ... ens trobem a la alçada de Mataró per anar direcció Roses ... cap problema, bon temps, caloreta i poc transit per arribar a Roses cap a les 20.00, trobar l´hotel, deixar maletes i tot seguit a disfrutar del passeig marítim de Roses, birreta i un bon sopar !!! Demà ... aveure el temps ...
Dissabte ens aixequem per esmorzar al mateix hotel i les primeres gotes de pluja ... agafem maletes, les carreguem a les motos i comença el xàfec ... sota aixopluc de les cases ... esperem  fins que afluja una mica i ... sortim !!!!! Direcció Llafrànc ... plou ... parem a posar betzina i omplir dipòsit i ... deixa de ploure, sembla que la sort estarà del nostre costat ... bien !!!!!!!


(TRAM LLANÇA-COUSTEJÀ)


(AQUEST TRACK SURT DE VALLFOGONA PERÒ SERVEIX PER QUE COMPARTEIX
EL TRAM DE ESPINAVELL A SETCASE I DESPRES DE TREGURÀ A RIBES DE FRESER)


Decidim anar de Roses a Llança per carretera dons la pluja és intermitent però una vegada a Llança la sort canvia de la nostra part i deixa de ploure. Ens endinsem tot seguit per pistes i només començar creuen la riera i amuntttt ... vistes espectaculars cap al mar !!!


NOmés començar el primer ensurt ... una colla de bicicletas que baixen a tota llet ens fan caure i això si ... no son capaços de parar per ni tans sols preguntar com estem. Rés ... anècdotes, important no pendre mal i fer pendre mal a ningú.Anem fent paradetes per gaüdir d´aquest entorn de l´Alte emporda, no només del paissatge també de les seves poblaciions, ermites, flora ...

... anem agafant alçada i això fa que se´ns obri vistes cap a tot arreu. Algún que altre ensurt, equivalent a caure i tornar-nos a aixecar. Terreny que canvia constant, del sorrenc, a les pedres, el granit desfet jà arrivant a la jonquera ... contrastos a dojo !!11Una vegada arribem a l´embassament de boadella, i més concretament a la platja de Darnius, decidim fer paradeta i dinar , ens anirà molt bé per recuperar forces i disfrutar d´aquest entorn tan meravellós.
La última vegada que vaig vindre aquest indret estava obert al pas de furgonetes i vehicles i a la posibilitat de pernoctar. Ara sembla ser que esta regulat i ... es nota dons tot és verd i net !!!
És el preu que hem de pagar a la masificació d´aquests llocs ...
Continuem ruta i ... anem perfilant tot l ´embassament direcció nord-oest per anar a buscar la la cua i d´aquí ens tornem a enfilar amunt pels camins. Un altre petit ensurt ... caiguda de l´Albert.
RANKING CAIGUDES: DAVID 2 I ALBERT 1 ... qui serà el proper ???

Arribem a una pista que la trobem tallada i decidim tirar enrera, anar a buscar asfaltalt direcció Sant Llorenç de Sardans, pobles preciosos i d´aquí a la carretera que ens durà cap a Prats de Molló i ... el coll d´Ares, amb vistes espectaculars.
Paradeta técnica i ... jà de una tirada fins a Sant pau de Segúries on pasarem nit.


Sortim a sopar al mateix poble i a l´endemà tornem a preparar la maquinaría per fer la tercera jornada. Sortim a buscar el poble de Tregurà de Dalt on ... tot seguit començem a trepitjar pista una altre vegada. Fàcil ... disfrutona ... i fins i tot trepitjant una mica de neu  a la hora de fer el coll que ... ja de baixada ens durà cap a Ribes de Freser. Allà ... la intenció era continuar cap a Puigerdà però amb la excusa d´uns nùvols lletjots ... marxem a Ripoll on dinarem com uns senyors per tots seguit ... .CAP A CASA !!


 

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)