lunes, 7 de junio de 2010

FERRATA CANAL DE MORA (Andorra)

Bé ... aquesta ferrata no la farem, vaja, si que la farem, però vui dir que la desfarem. Meu entés ???Com acabem de fer la Directíssima hem pres com a opcció fer el descens del cim per aquesta ferrata.








Sortim del Mirador del Roc del Quer per la seva esquerra fins endinsar-nos al bosc, sempre a tocar del precipici seguint les marques de color groc, que en aquest cas ens indircaran cap direcció amunt, el contrari que estem fem nosaltres, que és baixar.

El bosc està tupidissim d´una autentica estora verda, que ens dona una sensació estranya a l´hora de trepitjar-la. Anem baixant fins arrivar al final de la canal on trobem un plafó indicador.





Es fà estrany això de trobar-ho tot al reves. Una vegada arribem a la canal les vistes tornen a ser increíbles, amb la població de Canillo al fons del barranc.
Amb la ajuda de cadenes i esglaons anem baixant amb cura fins arrivar a la canal que és ben xopa i de fet l´aigua raja per tot arreu, amb les seves consequencies ... ens posem xops .. però s´agraeix.




Una vegada superem la canal, aquesta es torna més oberta i continuem baixant amb cura dons no és el mateix pujar que baixar, encare que les sensacions son les mateixes.














FERRATA CANAL DE MORA
(CANILLO, ANDORRA)



SITUACIÓ:Canilló (Andorra)
DIFICULTAT:Mitjana
DESNIVELL: 330 mts.
HORARI TOTAL: 1 hores 50 min.
MATERIAL: Kit ferrata
EQUIPAMENT: Esglaons i cadenes
A DESTACAR: Encaixonat i humit, i vistes a Canilló
A VISITAR: Andorra
OBSERVACIONS: Evitar fer-la a l´hivern. Posiblitat de convinar-la amb una altre de les veines.








No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)