domingo, 22 de agosto de 2010

BTT pels volts de Lagunarrota (Osca)


Avui ... estic de vacances ... al poble ... a Lagunarrota ... a Osca. Agafo la bicicleta i penso fer una petita volta, bé, petita entre cometes dons uns quans kilòmetres cauren, de ben segur.


(VIDEO RESUM)

del poble per anar en direcció la Cantera, camí d´aquest indret tot és una planicia, potser estem a uns 400 metres d´alçada, on predomina les plantacions d´oliveres i sobre tot d´ametllers.



Una vegada arrivem a la Cantera, podem veure per sota nostre una bona extenció de terres, on podem a l´horitzó Monzon i tot el Pirineu d´Osca ... fins i tot puc veure Ordesa i divisar la brecha de Rolando ... un privilegi. A partir d´aquí agafo una pista que en durà en poc recorregut fins el canal del Cinca.


Sorpren la qüantitat d´aigua que tenen ... estar clar a la tecnología dels canals ... fins i tot crec que disposan més aigua que nosaltres .. entre els canal i les basses que cada dos per tres hem trobo estar que aigüa en tenen ... de fet ... fins i tot arrols podem trobar ... ja veus !!!



Coneixer aquesta terra ... no és la meva terra però la vui coneixer.






Una vegada abaix disfruto d´un entorn curisós ... franjas rocoses de arenisca que m´agradaría enfilar-me per totes elles encare que la qüalitat no és gens bona per escalar-les, això si, ho tastaré.
Resegueixo el canal fins arrivar a la població de Berbegal, contruida en un turó amb increíbles vista a tota Osca i Pirineu.



I d´aquí ... agafo la carretera que en 4 kilòmetres hem porta fins a Lagunarrota. Una sortida ... força interesant !!!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)