lunes, 8 de enero de 2024

OFF ROAD VALLGORGUINA A COLL DE SANT BENET


MOTOS: BMW F 650 GS /HOND HRF 450 /YAMAHA T700 TENERE
Preciosa ruta circular fàcil sortint de Vallgoruina i trepitjant del MONTNEGRE !!!
Sortim de Vallgorguina, i més concretament dels restaurant ELS FOGONS DE XEREMELL (un bon llóc per esmorzar/dinar) i poden tindra les motos controlades ... i ens enfilem per anar a buscar la entrada al PARC NATURAL DEL MONTNEGRE .


(VIDEO RESUM)

Comença la aventrua i només sortir faig un petit corriol de ... 10 mts? però picantó, que és pot evitar. Ja només cal disfrutar d´ aquest trajecte per pista fàcil, a trams seguin el GR-92.
El primer objetciu és arribar a la ERMITA DE SANT MARTÍ DE MONTNEGRE ... avans d´arribar faig una parada per observar el que sembla ser unes antigues mines d´aigüa ... interesant. Sortim del la Ermita ... disfrutant intermitentment de les vistes cap al Monseny, amb la primera nevada del 2024 i ... un regalet ... un monument amb tot de kilometratges de la zona a los fartwest !!!!



El proper objetciu és arribar al COLL DE CAN BENET, bonic llóc amb un mirador cap al MOnseny !!! Foto ... i a continuar ... i arribo a un tram que m´ha encantat, una pista en pujada molt maca ... just a tocar del TURÓ DE SANTA MARIA DE MONTNEGRE amb els seus 726 metres la part més alta d´aquesta ruta.
Ara jà amb tendència anem a buscar la vessant sud d´aquesta ruta amb vistes cap al mar. Potser no és tan maca, sens dubre ... creuem una urbanització ... agafem una conexió de carretera i als 28 km de començar aquesta ruta ... fem un tram molt maco ... un tram sorrenc on la tracció de la moto ens fara perdre control, divertit ... 5 km en baixa molt xulo ... fins arribar a CAN GINEBRE i aquí agafar la carretera fins SANT ISCLE DE VALLALTA.
Ara trenque a mà esquerra per anar a buscar l´últim tram d´aquesta ruta. Prenem una pista molt divertida en pujada que ens durà finalment a la urbanitzacióp COLLSACREU.
Ara jà prenem la carretera d´Arenys a Sant Celoni i en 3 km aprox ens durà a VALLGORGUINA.
ESPECTACULAR !!!!!!!!!!!!!

(MINES D´AIGÜA)



(VISTES AL TURÓ DE L´HOM I AGUDES)


(PUNTS KILOMÈTRICS)










(COLL DE SANT BENET)

 

ESTADÍSTIQUES DE LA RUTA

Distància
45,21 km
Desnivell positiu
1.461 m
Dificultat tècnica
Moderat
Desnivell negatiu
1.461 m
Altitud màxima
732 m
TrailRank 
32
Altitud mínima
77 m
Tipus de ruta
Circular
Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)