domingo, 24 de septiembre de 2023

PICO DE PEÑALARA , 2430 MTS (SIERRA DE GUADARRAMA, MADRID)


... primera vegada que trepitja la Sierra de Madrid o sigui la Sierra de Guadarrama i aprofitant el cap de setmana que estat a la inauguració de Monet, Diumenge matienm amb la meva cosina i família i marxem cap a LA SIERRA !!!!
Que hagi de dir ... dons que m´ha encantat !!! Es tant diferent a tot alló que tenim aprop de casa que a la força t´acaba agradant ... 

(VIDEO RESUM)


Marxem, creuem Madrid i arribem a Puerto de Los Cotos a 1700 metres on aparquem el cotxe a un parking que ja comença a treure fum ... l´ambient és molt agradable ... és el que té la muntanya !!!

Una excursió que anomenen EL TECHO DE MADRID ... i que és sencillament que pujar al Pico Peñalara que amb els seus 2428 metres anomènen el Techo de Madrid ... i desde aquí adalt ... les vistes a la Meseta és una meravellla ... uallla ... si alló d´allà és Segovia ... ualla ... la Pedriza ... llacs d´origen glaciar, embalses allà on miris ... preciós !!!Del trajecte dos trams ben diferenciatls ... el primer molt agradable on la masa forestal és molt present , una segona que deixem el bosc per pasar a un mantell  més pobre, pedres i ... vinga, afegim una tercera part que és ... quan visualment veiem el Pic allà dalt ... en pujada però que es deixa fer ... per arribar al Internacional Pico Peñalara perque ... un 50 per cent son estrangers ... perquè? Ni ideia ...
Foto .. entrepà ... i cap abaix ... que haig d´agafar l´AVE de tornada cap a Barcelona ... finde brutal de contrastos a la capital !!!!!


(... SORTINT DEL PARKING, ZONA BOSCOSA)

(VISTES ... )


(... PALS INDICADORS)

(... CAMÍ PEÑALARA)

(... VISTES CAP A LES ESTACIONS D´ESQUI DE LA SIERRA)

(PICO PEÑALARA)


(... INCREÍBLES VISTES!!)(... CAMÍ DE TORNADA)


 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)