domingo, 22 de junio de 2008

MALLO COLORADO (Via Anorexia, V)





"JUNY 2008. MALLO COLORADO, Via Anorexia, V"

Aprofitan que estic instal.lat a Osca i la penya està a Riglos disfrutant del paradís, agafo el cotxe ben doreta i en menys d´una hora hem presento a Riglos. El Miki, la Laura, el Xavi, la Eli i el Metal estan instal.lats amb les furgonestes al ... camp base, jé,jé.


(VIDEO INTRODUCCIÓ)







Camp base a Riglos


Només arrivar a Riglos ... impresiona. Despres de portar un 4 anys fen esportiva, he decidit que aquest any tinc ganes de fer via llarga (no serà la meva primera via) però no he fet gaires i el respecta encara està present. Al Octubre ja m´he apuntat a Mataró per fer un curs d´escalada clàsica o sigui que .. a tope !!!






Vistes de Riglos

Sortim d´hora dons aquests díes la calor apreta força. Agafem trastos, creuem el poble i ens dirigim a la nostra via. Després d´una pujada considerable i disfrutant del paisatge arrivem a peu de via.











La nostra cordada serà en Xavi, la Eli i jo. Per la ocasió "Anorexia".
Encara no toca el sol però no trigarà gaire a fer acte de presencia o sigui que ens posem en marxa. El primer llarg el farà en Xavi. Som-hi !!






Mallo Colorado


La veritat és que dubtem una mica si estem a la via correcta dons de noms a peu rés de rés però creiem que hem encertat.

L1: (V) El primer llarg l´inicia en Xavi. La via no té gaire dificultat, potser un primer pas alhora de guanyar una panxeta. tot recta amb tendencia anar a la esquerra, està ben equipada amb parabolts sense allunyar gaire. Bastan correcta. En Xavi arriva al a reunió bastan comoda i nosaltres acontinuació iniciem la pujada.







L2: (V) El segón llarg el faré jo. Un pel nerviós però endevant. Només té un pas un pel delicat, una petita panxa, que no arriva a ser sostre. Un pel de decisió i endavant !! Continua tot recta sense cap mena de dificultat. Al final d´aquest llarg les xapas les trovo un pel lluny però sense dificultat. Monto reunió també molt comode i a continuació puja en Xavi i la Eli.









L3: (V) El tercer llarg és un pel més curt que els dos anterior. Aquesta vegada en Xavi tira de primer. El pas critic és guanyar una panxa bastan llargueta però sensa dificultat per arrivar a continuació adalt del cim. Monta la reunió a un arbre i tot plegat pujem nosaltres.








Ultim llarg


Hem fet el cim i coincidim amb la resta de companys.










Per descendre fem alla mateix un única ràpel que ens deixarà a peu del Mallo.












Fantàstic. Ara només toca tornar al poble, fer un bon àpat i després ens arrivem fins el riu a fer la migdiada i com no ... un banys !!!










Bye !!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)