martes, 30 de noviembre de 2010

BOULDER LA FARINERA (VIC)

Fa fred i plou i no he trobat companys de cordada ... que faig ???

Son d´aquest díes per coneixer nous indrets, rocodroms, escoles d´escalada i fa temps que vui perdrem al "boulder la Farinera" a Vic.

(VIDEO RESUM)

Com a seguidor d´en Ferran Guerrero i el seu blog, donant a coneixer aquest boulder i avui serà un bon día per a descobrir-ho.



La veritat és que la primera impresió és un pel rareta. Accedeixo per una fàbrica, de fet deu ser un farinera i pel seu pati interior arrivo a la porta del boulder. Entro ... unes escales s´enfilent amunt en un ambient força fred i abandonat ... fins arrivar a la entrada del boulder. Una vegada adintre ... fà fred, no coneixo a ningú ... hem trobo raret.

Però a mida que pasa la estona, trenco el gel amb la gent, m´escalfo i entro amb contacte amb les instal.lacions, els plafons, les preses ... i haig de dir que acabo meravellat !!!! Segur que darrera del que veig hi ha hagut una feina increíble, amb dificultats económiques que han sabut treura-li profit. POtser les instal.lacions no son las de altres boulders de renom ... amb botigues, bar, vestidors però .... aquí trobem el que fa falta ... fanatisme i plafons !!!!

Felicitats.


BOULDER LA FARINERA (VIC)

SITUACIÓ: Situats al Carrer Sant Jordi nº92 , l’entrada al recinte es realitza pel mateix carrer, concretament per la porta corredera verda. Una vegada dins del recinte, s’ha de girar cap al carrer de la dreta, caminar cap al fons i tornar a girar cap a la dreta. Per accedir a la Sala de Boulder es fa a través d’una porta de color verd fosc.

INSTAL.LACIONS: La Sala de Boulder La Farinera, consta d’uns 200m2 escalables, amb tot tipus d’inclinacions i plànols verticals, així com una infinitat de volums i formes. Té una capacitat per acollir 7000 preses de resina, sense comptar amb els volums de fibra i de fusta.
Podreu trobar dos Campus Board amb dues inclinacions ben diferenciades, una de 15º amb tres tipus diferents de llistons i l’altra de 21º amb dos tipus diferents de llistons de fusta i l’innovador sistema de “romos” amb tacte positiu.
Ben ventilat i amb una zona que nosaltres denominem el “Chill Out”, que com el seu nom indica, és per relaxar-se, per mirar alguna de les revistes de les que disposem o ,senzillament, per descansar prenent un refresc.
A la part inferior del recinte es troben els serveis de dutxa i de lavabo individual.

2 comentarios:

Ferran Guerrero dijo...

jajajajaj.

Que bo. m'ha fet molta grácia, m'alegro que ho passesis be, a veure si tot va be i la cosa va a més.

Salut

JAUME ORS dijo...

... gràcies Ferran i espero poder tornar a perdrem i poder coincidir i petar la xerrada. Una abraçada ben forta !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)