lunes, 3 de agosto de 2020

AIGÜESTORTES DESDE BOÍ FINS A PORTARRÓ D´ESPOT


Continuem per Boí i avui ... trepitajerem Aigüestortes !!!! El planell d´Aigüestores és un llóc idil.lic, que es pot accedir per Sant Maurici o per Boí. La nostra opcció, jà que estem a Boí, fer-ho per aquí.
Aquest bonic espai, és un indret molt planer, ple de boscos, prats i sobre tot ... aigua. Trobarem un itinerari circular amb passarel.les de fusta, de dificultat baixa que es pot fer amb nens, gent gran ... 
I nosaltres que volem caminar una miqueta més, ens enfilarem cap a dalt, més enllà de l´estany Llong per arribar al Portarró d´Espot, on tindrem vistes cap a l´altre vall, on podrem gaudir de les vistes cap a l´estany de Sant Maurici.




Com arribar al planell d´Aigüestortes ?? Tenim 3 opccions: amb Taxi, a peu o bicicleta. Nosaltres compartim taxi que l´agafaem  a la plaça de Treio a Boi, al costat mateix de l´església ... i així en un tancar d´ulls jà estem al planell d´Aigüestortes. 


Ara només toca disfrutar d´aquest entorn tan meravellós !!!!!!!!!!!



(MAPA MINISTERIO DE TRANSICION ECOLOGICA)


Ara només toca caminar i gaüdir de les vistes. El día és asoleiat, toca agafar protecció solar, aigüa i com no ... un bon àpat per allargar la jornada el que faci falta. Gent ... poqueta per ser un mes d´agost.






























 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)