sábado, 12 de octubre de 2019

10 ANIVERSARI GEAMM



Per aquest 10 aniversari GEAMM ... tornem a repetir el Berguedà,  i el nostre camp base serà a VILADA però com sempre, avans de que arribi la nit començen les activitats GEAMM i això vol dir ... escalar !!!!!!

Quedem tots plegats al Santurari de Queralt on escollim les vies d´escalada esportiva que teinm a tocar del parkin. Bona orientació, bones vistes ... i moltes ganes d´escalar amb tota la colla !!!


(VIDEO RESUM)











Arribada la tarda marxem cap a Vilada, on ens instal.lem a Cal Candi ... quin llóc més meravellos per situació, instal.lacions, menjà i com no ... la direcció !!!
Allà com és tradició pels aniversaris geamm ... toca organitzar-la ben grossa i aquesta vegada hem sigut la "ostia" dons hem organitzat un SCAPE ROOM amb ambientació ESCALADA/GEAMM i ha sigut un èxit total !!! Després de la activitat com mai falta la FESTUKI GEAMM pel nostre DJ Bladé !!











A l´endemà després de l´esmorzar realitzem una gimkana d´orientació pels volts de la casa fins arribar a l´embassament de baells, on fins i tot els més petits s´ho pasen genial ... per tot plegat arribar la hora de dinar de germanor ... sabeu qui ens ha vingut a visitar de sorpresa ... JOSE LUIS EL NIÑO ... de fer era el protagonista del SCAPE ROOM ... en compte d´escapar i trobar la sortida era descobrir qui era el personatge del GEAMM a descobrir ... un altre aniversari GEAMM per no oblidar !!!!!!!!!




 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)