sábado, 23 de julio de 2022

CALA DEL CRIT (COSTA BRAVA)

Sortideta que comença a ser tota una tradició amb les germanetes !!! Aquesta vegada decidim fer una mica de camí de Ronda, sortint de la platja de la Fosca, a tocar de Palamós. Per arribar ... aqgafem furgo i pagant el tiket del parking ... comença la jornada de platja !!! 

El día acompanya dons no fa un sol d´aquells que es diu de "justicia" i fà que la caminadeta sigui molt agraida. Deixem enrera la platja de la Fosca i ara només cal disfrutar de cada raconet, mirar, disfrutar, fer banyet allà on ens demani el cos .. GAÜDIR !!!! 
Deixem enrera el poblat iberic per anar trobant les cales més maques com Cala Foradada ... on els colors son increíbles, blaus, verds, grocs ... 
Prenm part del GR92 per tot seguit acostar-nos a la costa i més caletes ... Cala Senia, Cala Corbs, Cala dels Canyers ... fins arribar a la Cala Cap de Planes on ferm la xerradeta amb l´home que fa anys que vius allà ... un café ?


... i arribem a la Cala del Crit on fem el banyet més refrescant de tot el trajecte ... quin paradís !!!... de tornada fem una parada al forat "El Trafu", tot curiós el llóc !!!... i com no , ens deixem caure fins la barraca d´en Dalí que segons diuen mai va arribar a ser-hi ... serà veritat ??
Una jornada ... espectacular amb les meves germanes !!!! 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)