martes, 23 de mayo de 2023

ESCANYABOCS 2023 (OPEN ESCALADA)


... aquest cap de setmana s´ha celebrat a la Seu d´Urgell la ESCANYABOCS 2023   i com sempre l´éxit està asegurat !!! Durant to el cap de setmana s´han celebrat jà les mítiques probes de curses de muntanya, el raig memorial Emma Roca, les curses d´orientació, les pedalades, la Escanyabocs de Ferro ... el OPEN D´ESCALADA !!!


(VIDEO RESUM FINAL MASCULINA)



Potser és l´activitat que te ménys tirada dintre la ESCANYABOCS però esperem que en las properes edicions vagi agafant força perque sens dubte, el format s´ho mereix !!!

Per la ocasió ... el rocodrom del parc olímpic del Segre és el llóc perfecte per celebrar aquest event, un marc inmillorable !!! 






COM A FUNCIONAT LA COMPETICIÓ??

Mantenim el format Open potenciant el fet que pugueu escalar el màxim número de vies i de dificultats variades. 

En principi i en funció del número de participants, es farà una primera fase classificatòria per accedir a la fase final. 

S'equiparan 15 vies la majoria de les qual seran inèdites i especialment equipades per a la prova Escanyabocs'23. 


  I així a sigut ... a les 9.30 els primer escalador han començat a disfruta de l´equipament de les vies fins pasades les 13.00 on ... tot seguit s´han fet les finals femenines i masculines, montan dues vies inèdites per la ocasió  i ... l´espectacle a estat asegurat !!!

La gent, tant els escaladors com els espectadors allà presents han gaüdit del bon ambient, la música, de la escalada, dels valors que transmeten aquest esport ... i com no donar gràcies a tots aquells que han fet posible aquest event.  GRÀCIES !!!!!


















 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)