domingo, 1 de mayo de 2011

MALANYEU, Via "Epirimountain 90 mts, 6a+ (V, A0 obligat)



Aquest cap de setmana, l´1 de maig, día del treballador, nosaltres li donem la volta i el fem "el dia de l´escalador". Gràcies a la proposta d´en Ferran, ens trobem a Malanyeu, tots plegats més de 20 companys. Cares noves, com la de la Fiona, cares que feia temps que no veia, com la d´en JOsep i la Laura i les de sempre. Però per sobre de tot ... el caliu dels companys de veritat que, en moments estranys que pasem molts de nosaltres, s´agraeix de tot cor. Gràcies a tots per aquest cap de setmana tan especial.










(VIDEO RESUM)


Ens trobem dissabte tarda/nit al llóc de reunió avans d´arrivar a Malanyeu. A la pineda a mig camí, un bon llóc on dormir tots plegats. Anem arrivant i acabem fent sopar i resopor ... coca, vi, cava i un bon dormir.



A l´endemà, a quarts de nou els primers matiners tocan diana a la resta. Un bon esmorzar i més tard quedem amb la resta de gent que pujant el mateix Diumenge.









Tot seguit, organitzem cordades i ens dirigim al paradis ... com no Malanyeu !!!! Com sempre només arrivar aquest indret et transmeteix sempre bones sensacions ... però per sobre de tot moltes ganes d´escalar. Per la ocasió , jo tinc el plaer d´escalar amb el SErgi i serà la primera vegada que compartim cordada. La via escollida o, bé, la que queda lliure és la Epirimountain, 90 metres amb una dificultat de 6a+ però màxim obligat de V, A0 ... som-hi !!!!!!










(L´Alfredo i en Ramon a la "Dels sencills")




L´anectoda del día és que ... hem deixo els peus de gat, cagada !!! O sigui que el primer llarg i el segón llarg, el segón de cordada a tibar de "bambes" però el tercer on el grau pica ... quan el primer de cordada arriva a la reunió li reenvia els peus amb la corda ... una bona manera d´estalviar peus de gat. Estem en crisis !!!!

Despres d´una bona jornada d´escalada, amb les parets de Malanyeu tenyida de colors del GEAMM toca un bon dinar amb bones vistes i bona companyia ... la Merijou, la SAmba, la Claudia i la Xuxe que han aprofitat el día per voltar per la zona.








MALANYEU

Via Epirimountain, 90 mts, 6a+ (V, A0 obligat)






APROXIMACIÓ: Creuem la esglesia i baixem en direcció el torrent. Una vegada arrivem al t0rrent prenem el sender a mà dreta que puja fins endinsar-se al bosc. Amb tendencia a esquerra per tot seguit baixar fins a un altre torrent. El creuem i direcció a les parets. Adalt, cap a la esquerra a buscar un turonet. Allà a la seva esquerra comença la nostra via.

DESCRIPCIÓ: L1 (35 mts, V) Recta amunt, plena de forats que ens farà disfrutar de valent, fins arrivar a un bloc on montarem una còmode reunió. L2 (25 mts, V) Amb tendencia a dreta recorre una fisura molt maca, on els forats desapareixen per acabar en placa. Arrivem a una feixa on montarem la reunió també molt còmode. L· (40 mts, 6a+) Sortim flanquejant fàcilment a esquerra fins a un parabolt que veiem per tot seguit escollir la sortida cap a la dreta. Arrivem al tram difícil. Un primer bloc en bavaresa i tot seguit el petit sostre i tot seguit una placa on trobem el 6a+, maquíssim fins arrivar adalt del cim.

DESCENS: Per la mateixa via, al tanto amb les cordes dons hi ha força vegetació.

MATERIAL: 11 CINTES EXPRES + FRIENDS OPCIONALS PERÒ NO NECESARIS.

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Malanyeu tiene algo especial y mas aun si los del GEAMM, atacamos en bandadas su pared.
Esta via la hice en mis inicios..(ni que haciese la ostia) con Enrique, el final del ultimo largo tenia su puntillo.

cuidate.

JAUME ORS dijo...

... pues si, Malanyeu siempre es especial y trae buenos recuerdos. Buen lugar para perderse !!! Abrazos.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)