viernes, 27 de marzo de 2009

CÉLLECS. SECTOR PLACA.








Divendres, 27 de Març.


Aquest cap de setmana la predicció del temps és ... passat per aigua !!! Després d´una setmana de molt bon temps i temperatures primaverals arriva el "finde" i ... serà qüestió d´aprofitar avui divendres que el solete ens acompanyarà.




(VIDEO INTRODUCCIÓ)


Quedem la Carla i en Jaume per anar aprop de casa. Banyadores o Céllecs. Marxem direcció Céllecs i més concretament al sector de la Placa. Avui aprofiarem i farem una mica de pràctiques per posar "cacharriquis" ... que si un "fisurer", si un "friend" ...







(4. Bautismo capital 6a. 4a Sense nom V+ 4b Sense nom V+ 5. Simioterapia 6a. 6. Ful d´estabul 6b. 7. Brecs de cerebelo 6a. 8. Mátala Pedro V. 9. Tos de gos V. 10 Mocs de gos IV+ 11. Peus de peus IV. 12. Lopitekus IV-)



La veritat amb el día tan guapo que fà és una mica difícil de creure que demà ens acompanyi el mal temps però ara mateix apreta de debó.
Comencem per la via "Lopitekus" (IV-) i més concretament obra via la Carla. Aprofita la fisura que hi ha a tota la via i coloca algún cacharriqui per anar practicant i la veritat que força guai !!!






Tot seguit anem a la veina via ""Tos de gos" (V) i també la protegim amb un parell de "friends" , un avans de la primera xapa i un altre friend entre la tercera i quarta xapa. Això mola !!!













Ara anem a fer la via "Matala Pedro" (V) ... eh !!! guapa, guapa !!! És una via amb una mica d´ambient alpí. Com només té 3 xapes en tota la vía la protegim amb cacharriquis i aquesta vegada la torna a obrir la Carla. Comença per una rampa força facileta (una xapa) que protegeix afagint un "friend".


Una vegada adalt tenim a mà dreta un pàs força atlétic ben protegit amb una altre xapa i una vegada superat aquest pas arriva un paseig fins arrivar a un altre pas atlétic ben protegit, però que avans d´arrivar-hi la Carla ha tornat a protegir amb un altre "friend". Superat aquest petit desplom arrivem a la reunío que comparteix la "tos de gos". Xula, xula !!!







(Via "Mátala Pedro", V)


Ara anem a "Simioterapia" (6a) on pateixo de debó, dons hem pillo a la segona cinta. Per cert, la segona xapa no dona gaire bon rotllo. Amb patiment arrivo a la reunió.I per acabar ... entro per "Ful d´Estambul (6b) i acabo la via per "Brecs de Cerebelo" (6a) o sigui que he fet un pupurri de via. Això sí, amb un parell de pasos superguapos !!!!




(5. Simioterapia 6.Ful d´estambul 7. Brecs de cerebelo)



Jornada complerta i ara ... a esperar el finde !!!!


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)