sábado, 10 de julio de 2021

COLLDETÉ I VALLFOGONA ... PURETHANES CREW !!!


... sortideta PURETHANESCREW amb les motos ?? On anem ?? Dons tot un clàsic és trepitjar el MOntseny i aquest vegada, un mixte de pols, terra, asfalt i pujades !!!

Per la ocasió tenim al Didac que estrena la seva moto, la germaneta del David ... o sigui que serà tot un tast per tots dos ... esperem que la ruta sigui la correcte per la ocasió !!!

Uns quant sorten de Barcelona i quedem a CArdedeu ... desde on sortim per pistes direcció Sant Antoni de Vilamajor. Pasem per la ERmita de Sant Hilari ... deixem les nostres burres per fer una petita visita i ... SORPRESA ... tenim una acte de Esquerra Republicana en tota regla !!!



(VIDEO RESUM)


.... però Jaume? això ho tenies preparat ? ... jaja 

Continuem i de Sant Antoni de Vialamajor creuem cap a Sant Esteve de Palautordera. Allà ... tornem a enganxar pista per creuar el riu Tordera ... on és l´aigüa ???

D´aquí ... surt una pista que deunidó ... en forçá pujada i curves forces tancades que ens posa ... a cadascú a proba però sortim .. triunfants de la proba !!! Aquest tram ens ha sorpres !!!!

Sortim just a la carretera que ens durà en pocs metres a la població de Mosqueroles. Allà parem a la ombre, ens mirem les nostres nenes i decidim anar a fer una birreta al restaurant del poble .... per cert ... molt recomenable !!

Continuem la nostra ruta ... agafem carretera que ens durà fina a Santa Fé del Montseny. Creuada aquesta arribem a la alçada de la font dels ... no m´enrecordo ... i allà comença la pista forestal de Coll de té ... la prenem, espectacular, en mig de fageda ... pista fàcil ... que ens durà al restaurant del "COLL DE TÉ """ ....  allà ens trobem amb l´uri , molt puntual ... i dienm com JABATOS !!

PURETHANES CREW ... UNA ALTRE MANERA DE VIURE LA VIDA !!!!!!!!!!!

I després de dinar ... uns marxen i uns altres, en David i en Jaume ... continuen ruta cap a Vallfogona ... parada obligatoria a buscar menjar, begudes ... sopar a la fresca i després uns GINTONICs ... amb el jovent passat de voltes de Vallfogona ... jaja ... brutal !!!

Diumenge ... ens trobem amb el MONO i el seu germà ... sortim a caminar ... la ruta del aigüa, poca gent ?? Ens trobem amb un grup de NO meny de 30 persones .... JAJA !!!

Dinar , barbacoa ... migdiada a las tumbones ... això ha sigut un regal ... thanks purethanes !!!


(MAPA DE LA RUTA)

FITXA TÈCNICA
SITAUCIÓ: PARC NATURAL DEL MONTSENY
ACCÉS: CARRETERA DE SANT CELONI A SANTA FÉ
ACTIVITATS: SORTIDA AMB MOTO
QUE VEURE: SEQUOIES. PARC DEL MONTSENY
ON MENJAR:










(PISTA DE COLLDETÉ)





(DAVID AND JAUME)



(RUTA DEL DIUMENGE )






 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)