domingo, 4 de marzo de 2012

Paret de la Formiguera (S. Llorenç de Montgai) Via NOrmal variant directa (100 mts, V+)


Aquest Diumenge una romeria ens deixa caure en aquest indret sempre tant meravellós com és S. Llorenç de Montgai .... té alguna coseta aquest llóc que sempre agrada tornar-hi.



Però avui ha sigut diferent per tota la gent que ens hem reunit. Uns ... han fet nit, la resta hem pujat el mateix Diumenge i allà ens hem trobat. Però per sotre de tot ha sigut maco perque hi havia cares noves, en Mike, en CArles, en David, la Sonia, la Jenni i en Cristian i families senceres com l´Alfredo, la Luisa i la Vanesa, la famlia Sanchez, la familia Lugo ... i la resta la Montse i en SErgi, la parelleta d´en Ferran i la Marta i en Jaumet ... tots, tots !!!!

Després d´un bon esmorzar i fer les presentacions al bar del poble marxem cap a les parets que falta gent amb ganes d´escalar.



Després d´una aproximació ben maca, deixem enrera al Sergi i la Montse dons ells farant la Cresta del Tio Maria ... una estetica cresta ben maca.
La resta del grup ens dividim per fer la resta de vies que trobem a la paret de la formiguera, totes elles fàcils i ben equipades per patir lo justet i necesari i poder disfrutar de tot el grup.


Aqui teniu la estetica de la cresta del Tio Maria amb en SErgi i la Montse a peu del segón llarg.

En Mike i en Carles en acció a la nostra dreta de la via NOrmal.



Les dues cordades a la NOrmal de la paret de la formiguera.





Les dues cordades de la Jenny, en David, en Cristian i la Sonia.
Adalt del cim ens trobem tots, uns decideixen baixar fent ràpel i la resta caminant .

Bé, una jornada d´aquelles que no s´obliden fàcilment, bé ... que no s´obliden segur !!!
VIA NORMAL (SORTIDA DIRECTA) 100 mts, V+
Paret de la formiguera (S. Llorenç de MOntgai)


APROXIMACIÓ: De Camarasa a S. Llorenç de Motgai, avans d´arrivar al poble, aparquem davant de la paret del cilindre. Agafem el camí direcció la paret de Formiguera. Creuem la riera a la seva banda esquerra i ens enfilem direcció la via del tren que creuem. Arrivem a la paret de la formiguera i ens situem al final d´ella. La via es troba a la esquerra de la Normal DESCRIPCIÓ : L1 (45 mts, III+) Fàcil i distret si volem aprofitar els seus ponts de roca. Recta amunt fins arrivar a un replà molt còmode on montem reunió. L2(35 mts, IV) Sortim recta a buscar el primer bolt una miqueta a la esquerra per tot seguit recta amunt amb tendencia a la dreta fins la reunió. L3 (25 mts, V+) Aqui tenim la opcció de fer la sortida normal recta amunt on la dificultat no passa de Iv o fer la directa de V+. Aquest surt recta amunt a buscar un sostret on trobarem el pas, però es deixa fer força bé. Superat aquest sostret arrivem a la reunió. DESCENS: Tenim la opcció de baixar fent ràpel o caminant. Si és així pujem direcció NOrd i deseguida anem baixant direcció est fins trobar-nos la via del tren. La creuem i seguim baixant fins arrivar al cotxe. ORIENTACIÓ: Sud. MATERIAL: 8 cintes, totalment equipada.

7 comentarios:

Alfredo dijo...

Oleeeee!! un surtideta en plan roneria total!! molaaaa.

cuidaros

Ana dijo...

Jaume, és un plaer tornar-te a veure en acció. Espero que els teus dits s'acabin de recuperar, que hem de fer passos de "mono", je, je, je.

JAUME ORS dijo...

Gràcies guapa !!! HO necesitava en la meva situació. Estar al "paro" no es tan maco com sembla i el coco no para de pensar. La escalada és la millor terapia i vosaltres tambéj !!! Gràcies.

ferran dijo...

Jaume gràcies!!! ets tot un mestre!!! muacs!
t'estimem, Marta i Ferran.

ferran dijo...

Jaume gràcies!!! ets un mestre!!!
t'estimem Marta i Ferran.

Joan Baraldes dijo...

Bon filmació Jaume,

Quan escales portes la càmera al casc ?

Tens una Go-pro o és una diferent ?
Joantaksta untaft

JAUME ORS dijo...

Ei JOan com va tot ??? La camara, vient els resultats de la go-pro i no hi ha diners estic provant de fixar-la al casc dons l´efecta visual és molt maco, és una altre perspectiva. Vaig fent probes. Una abraçada ben forta.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)