viernes, 24 de noviembre de 2023

OFF/ROAD CARDEDEU-PISTA COLL DE TE-ARBUCIES




MOTOS: BMW F650GS / HONDA CRF 450
De Cardedeu fins a Arbucies en OFF (l´ultima tram de Arbucies a Sant Hilari de Sacalm per carretera per anar a dinar)
Bonica ruta sense cap mena de dificultat pel Monseny !! 3 trams ben diferenciats: PRIMER de CArdedeu al Monseny, pasant per Sant Elies, un SEGON desde el poble del Montseny a Sant Marçal i un TERCER per la preciosa pista de Coll de Te que ens durà a Arbucies).
Sortim de Cardedeu per pistes fins la població de SAnt Pere de Vilamajor (12 km) disfutant d´aquesta part molt planera, pistes amples, transitades ... fins creuar la població de Sant Pere ... direccció nord ens enfilem ja en OFF per entrar al Parc Natural del MOnseny. Anem pujant, fins arribar a la zona de Terres Blanques, un terreny blanquinós, per això el seu nom fins ... arribar a la part alta de la urbanització Refugis del Montseny ... aquí trenquem a mà esquera i ... una pista en zigui-zaga ... anirem pujant, fins arribar a la alçada de la Ermita de Sant Elies ... que pasarem per sota seu ... per anar a buscar, continuant pujant ... el TURÓ DE LA COVA (1100 MTS) . Aquí val molt la pena parar i veure les vistes cap al mar i cap al MOnstseny ... quin regal !!


(VIDEO RESUM)


Continuem ... ja per pista en baixada ... deixem enrera la bonica cassa DEL POLELL, fins arribar a un tram asfalt que en durà a les PISCINES DEL MONTSEY. Continuem per terreny asfalt molt trotinat de la urbanització per ... empalmar a mà esquerra amb la Carretera BV-5301. Aquí fem un enllçaç d´uns 4 km fins ... trencar a mà dreta per anar a buscar una pista encimentada que ens durà fins el Camping Les Illes.
Ara ... ja en OFF per una pista PRECIOSA i més ara en aquest temps amb les fulles de les fagedes ... arribarem despres de 4 km al Coll de Sant Marçal, conexió amb la carretera BV-5114. La prenem a mà dreta direcicó a Sant Fé del Monseny durant 5 km per trencar a mà esquerra a la alçada de El Convent.


Aquí comença un tram ESPECTACULAR ... és la PISTA DE COLL DE TÉ ... que ens durà durant 16 kg per un paratge preciós, amb vistes a LES AGUDES, arbres gegants ... val la pena anar parant i disfruitar !!!! Ah ... en aquesta pista trobareu un Restaurant que val molt la pena .. el restaurant Coll de Té.
A arbucies ... prenem la carretera per anar a dinar i ... preparar el segon trakc del finde direcció Vallfogona.



(LA FAGEDA DEL MONTSENY ESPECTACULAR ))


(HOSTAL/FONDA SANT MARÇAL)



(VISTES DE LES AGUDJES)

(PISTA DE COLL DE TE)

 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)