lunes, 1 de noviembre de 2010

FERRATA PEÑAS JUNTAS (OSCA)


" ... aquesta ferrada va ser equipada a l´any 2007, potser no és una ferrata espectacular, però val la pena visitar per complementar una jornada de muntanya"


(VIDEO RESUM)

Aprofitem que estem a Osca i ens apropem fins la població de Bierge, a mig camí d´Alquezar i Rodellar i més concretament està situada al riu Isuala, un reconet maquíssim !!!






Una vegada arrivem a la població només entrar al poble trobem un planell indicador de tots els punt intersants a visitar inclós la ferrata. Un punt positiu pel poble que tot visitant agraeix !!!






Una vegada fem la aproximació amb el cotxe, fem una volteta a les besties i ens equipem per fer la aproximació a peu en poc menys de 3o minuts.




Una vegada arrivem al riu Isuala el reseguim per la seva dreta fins arrivar a peu de l´inci de la ferrata que comença per uns ponts tibetans que creuen fins a 3 vegades el riu.

















Una vegada superem els ponts arrivem a una segona part on consisteix en superar una de les dues "peñas" que li donen nom a la ferrata. Aquest tram vertical però sense cap mena de dificultat ens fa arrivar fins a dalt on tindrem bones vistes al tram que hem recorregut.












Una vegada adalt i finalitzada la ruta agafem el camí evident que ens portarà fins el cotxe sense cap mena de complicació.






Una vegada finalitzada la jornada ferratera ens arrivem de camí a Bierge fins el mirador d´ocells ... llàstima que de ocells ... rés de rés.



FERRATA PEÑAS JUNTAS (Osca, Bierge)



SITUACIÓ: Bierge

DESNIVELL: 80 METRES. HORARI: 1 hora 45 minuts

DIFICULTAT: Baixa

EQUIPAMENT: Escalons, cable,cadenes i ponts

OBSERVACIONS: visitar Bierge, Alquezar i Rodellar


2 comentarios:

Alfredo dijo...

Muy bien pareja..ho hay que parar, hay que seguir dandole caña al cuerpo, ahhh eso si las bestias como tu dices, ves preparandoles alguna especie de arnes..para que os acompañen jeje-.

cuidaros

JAUME ORS dijo...

... Alfredo no te creas que ya lo hemos pensado !!! Te imaginas ???

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)