sábado, 14 de mayo de 2011

Via "L ´Avi trepador (V, 85 metres) La Codolosa, Montserrat.


Un primer contacte amb aquest zona de Montserrat a ben tocar de Collbató la paret de la Codolosa, un sector de vies de 2 a 3 llargs d´acces ràpid i bona orientació a l´hivern si no vols pasar una mica de calor com nosaltres hem passat aquest diumenge.

Per la ocasió son la Eli, en Xavi, l´Ana i jo i com no farem dues cordades i dues vies diferents. Nosaltres triem l´Avi trepador ... una via que s´enfila per un parell de plaques molt maques, potser de les vies més maques d´aquest sector i com no per combinar amb una altre ... com varem fer nosaltres amb la "Full equip" ... al costat d´aquesta ultima.






Un primer llarg difenciat dels altres dos, aquest primer sense cap mena de pretensió per continuar amb un segón maco on disfrutarem per una placa vertical i un tercer amb un petit diedre al sortir de la reunió per continuar amb una altre placa vertica on finalment arrivarem a la reunió. Com no ... dir que tindrem una bones vistes a la població de Collbató i la zona d´esbarjo de "la Salut" .








(L´Ana arrivant a la primera reunió)







L´Ana disfrutant del segón llarg amb una sortida un pel fineta.















(L´Ana arrivant del tercer llarg amb Collbató a les seves esquenes)










Via "L´Avi trepador (V, 85 metres)



La Codolosa, Montserrat









Aproximació: De Collbató direcció les coves de Salnitre deixem el cotxe a la zona d´esbarzo de la Salut. Prenem el torrent de la font seca direcció les parets. Prenem qualsevol dels corriols fins arrivar a peu de via.








Descripció: L1 (IV+ 30 mts) Ens enfilem recta amunt superant diferents resalts fins entrar a una placa fins arrivar a la reunió. L2 (V, 25 metres) Sortim de la reunió per la dreta direcció una "laja" que guanyarem per la seva esquerra. Tot seguit sortim en placa direcció la reunió força comoda. L3 (V, 30 metres) Per la dreta, sortim per un diedret força fàcil per continuar cap a la esquerra en placa. Arrivem a un ressalt que guanyarem per la esquerra per continuar en placa fins la reunió.

Descens: En dos ràpels, desde la segona o primera reunió.
Material : 10 cintes express



1 comentario:

Alfredo dijo...

Bien pareja...ya conoceis otro rincon de Montserrat, para invierno fastantico, en verano es una olla..yo he ido con mi hijo varias veces.
la piada..una caña

cuidaros

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)