Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 24 de enero de 2009

LA PANXA DEL BOU ON NO NEVA ... NI FA VENT !!

Vistes generals

Avui Dissabte hem quedat per anar a fer una mica d´esportiva. El part meteorològic per dissabte una mica decebedor, vent huracanat a tot arreu i ... han encertat. El día s´aixecat amb un paisatge castigat pel fort vent ... cantitat d´arbres al mig dels carrers, grans murs tombats com si siguesin de cartró... Dels que haviem quedat per anar a escalar al final som només la Cristina i en Jaume. Que fem ??? ... ganes en tenim però el cap ens diu que és una bojería anar a tocar roca. Anem "a la Panxa del Bou on no neva ni ... fa vent !!!.
(VIDEO INTRODUCCIÓ)


La Panxa del bou situat a Sabadell, disposa d´instal.lacions per a la pràctica de la escalada per a tots els nivells. Podrem escalar amb corda al rocòdrom, sense corda fent bloc, o fent Bulder. Que més volem ? Dons això ... escalar !!!


Al Bulder foten-li cañaEscalfem una miqueta i fem uns petits itineraris pel bulder per que els nostres braços es posin en marxa però el que tenim ganes és agafar la corda i anar a tocar el sostre dels plafons i així ho fem.


Rocòdrom


Anem enllaçan vies fins arrivar a tocar les tres del migdía, quan decidim que ja toca penjar els peus de gat i anar a omplir la panxa una miqueta.
Pujem a la part de dalt on hi ha el mejandor molt ben ambientat mentres disfrutem del video "King Lines" de Crish Sharma per acabar una jornada a la "panxa del bou on no neva ni ... fa vent".


... i un bon dinar que no falti !Un altre día de satisfaccions i bons records que no s´ha pogut emportar el vent !


1 comentario:

Unknown dijo...

Ep ! Jaume no havia vist el muntatge del video en el GEAMM, però aquí, en el teu reconet, le pogut disfrutar. Molt xulo!!. Desplomadilllo, eh!! En dies com a avui tinc ganes d'anar a la panxa del bou on no neva ni plou.

petons i aquest cop fins Divendres!!