sábado, 24 de enero de 2009

LA PANXA DEL BOU ON NO NEVA ... NI FA VENT !!

Vistes generals

Avui Dissabte hem quedat per anar a fer una mica d´esportiva. El part meteorològic per dissabte una mica decebedor, vent huracanat a tot arreu i ... han encertat. El día s´aixecat amb un paisatge castigat pel fort vent ... cantitat d´arbres al mig dels carrers, grans murs tombats com si siguesin de cartró... Dels que haviem quedat per anar a escalar al final som només la Cristina i en Jaume. Que fem ??? ... ganes en tenim però el cap ens diu que és una bojería anar a tocar roca. Anem "a la Panxa del Bou on no neva ni ... fa vent !!!.




(VIDEO INTRODUCCIÓ)


La Panxa del bou situat a Sabadell, disposa d´instal.lacions per a la pràctica de la escalada per a tots els nivells. Podrem escalar amb corda al rocòdrom, sense corda fent bloc, o fent Bulder. Que més volem ? Dons això ... escalar !!!


Al Bulder foten-li caña







Escalfem una miqueta i fem uns petits itineraris pel bulder per que els nostres braços es posin en marxa però el que tenim ganes és agafar la corda i anar a tocar el sostre dels plafons i així ho fem.


Rocòdrom






Anem enllaçan vies fins arrivar a tocar les tres del migdía, quan decidim que ja toca penjar els peus de gat i anar a omplir la panxa una miqueta.
Pujem a la part de dalt on hi ha el mejandor molt ben ambientat mentres disfrutem del video "King Lines" de Crish Sharma per acabar una jornada a la "panxa del bou on no neva ni ... fa vent".


... i un bon dinar que no falti !



Un altre día de satisfaccions i bons records que no s´ha pogut emportar el vent !


1 comentario:

Unknown dijo...

Ep ! Jaume no havia vist el muntatge del video en el GEAMM, però aquí, en el teu reconet, le pogut disfrutar. Molt xulo!!. Desplomadilllo, eh!! En dies com a avui tinc ganes d'anar a la panxa del bou on no neva ni plou.

petons i aquest cop fins Divendres!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)