jueves, 1 de enero de 2009

CALONGE " ... UN PEU AL 2009!"



Acabem un altre any i com fa jà molts anys el decidim pasar-ho amb família. Els meus cunyats, com viuen a Osca, per aquestes dates sempre decidim juntar-nos dons durant la resta d´any no ens podem veures gaire.



Hem decidit pasar-ho a Calonge, un llóc molt tranquil, a costat de mar entre les poblacions de Patja d´Aro i Palamós ... i per la nit de cap d´any rés de macrofestes. Un bon sopar al restaurant " " (motl acollidor i familiar) i després una miqueta de marxa al port de Palamós.








Una nit fantàstica sense més pretensions que començar bé l´any ... i així ha sigut !!! Feliç any nou a tothom.



I com millor que començar l´any ??? No estic amb els meus companys d´escalada, als que conec jà fa temps (petons !!) i als que aquests any he tingut la sort de coneixer (gràcies), o sigui que per la tarda marxo a estirar una miqueta les cames i ... a enganxar-me una mica a la pedra que hi ha al camí de ronda direcció Platja d´Aro. Escalar, tocar pedre, sensacions úniques, sigui on sigui, no és necesari escalar grans parets per tenir aquestes sensacions ... i personalment és el que sento. O sigui que m´enganxo allà on hi hagi una mica de pedre, murs de contenció, blocs a tocar de mar. Que guai !!! Com hem sento. Bé si estic acompanyat, i bé si estic sol, les sensacions son igualàbles. Cau la nit i el contrast de la llum de Palamós, amb l´aigua del Mediterrani, la platja ...















Ha sigut una bona manera de començar l´any. Un any plé d´il.lusions, un any sens dubte que només desitjo salut per continuar fent el que m´agrada. ESCALAR i compartir-ho amb la gent que estimo.















No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)