martes, 10 de agosto de 2021

CANTONIGRÓS, RUPIT I EL FAR ... GAÜDINT !!!!


...escapadeta d´uns dies de germans, direcció la Garrotxa ... trepitjem CANTONIGRÓS, RUPIT, PRUIT I EL FAR ... aquestes destinacions que sempre son presents i repeteixes al llarg de la teva vida. Sortides clàsiques que sempre agraden de tornar a fer !!




(MAPA RUTA)

FITXA TÉCNICA
SITUACIÓ: RUPIT I VOLTANTS (OSONA)
ACCÉS: DESDE VIC ... DIRECCIO RODA DE TER AGAGANT C-153
ACTIVITAT: TURISME
QUE VEURE: RUPIT,PRUIT,CANTONIGRÓS. EMBASSAMENT SAU, EL FAR I SALT DE SALLENT, ROCA FORADADA
ON DORMIR: ZONA HABILITADA FURGO A CANTONIGRÓS






Dons això de camí a la Garrotxa ... fem una primera parada a CANTONIGROS i ... anem a partar a una zona habilitatda per autocaravanes per poder pernoctar ... com s´agraeix zones així, tot i que tinguis que pagar 5 euros, els pagues agust. Bones parcel.les, amb opcció de llum i labavo sec i ... bones vistes. Tenim un mapa d´Osona on surten zones habilitades per pernoctar ... tot un luxe !!!!



(MAPA ZONES ON PERNOCTAR AMB FURGO)

Aprofitem i com encare tenim hores de llum anem a fer la excursió fins la ROCA FORADADA ... com ha canviat ... un accés ben senyalitzat i ... la sorpresa és la poca no, poquíssima aigüa que porta el riu, quina llàstima però ... el llóc sempre és maco de visitar. Dins el blog ... tinc un apartat de PONTS NATURALS ... com el DELFIN DE RODELLAR, l´arc natural de MASELLA, l´arc natural de PRDADES i ... ara afagiré aquest.
L´endemà fem volteta pel poble ... sempre tant maco i jà estan preparant la festa major ... carrers molt ambientats.

D´aquí marxem cap a PRUIT ... nucli molt petitó amb la seva ermita i tot seguit a RUPIT ... el Rupit de sempre, cada vegada més masificat però que segueix sent maco de debó. D´aqui comprem coca i marxem cap a fer la excursió més clàsica de la zona ... el SALT DE SALLENT ... i com a la roca fordada ... un raig d´aigüa !!!! Però ... maco com sempre. Fem una volta circular, pasant per la ermita de Santa Magdalena que ens dona unes vistes maques al nucli de Rupit i ... tornada al poble. Ens em instal.lat al parkin del poble, de pagament ... i fem un bon dinar a tocar del riu ..


.

Ara marxem cap al FAR ... la carretera de Rupit a Olot és un espectacle, bos dens, humit fins arribar al coll on trobem el trenca a mà dreta cap al Far. Aquí la carretera jugar amb l´entorn, on la vista reb autèntics regals ... fins arribar al Far. Aquí deixem la furgo al parking molt bén habilitat amb zona de pícnic, visitem la ermita ... i anem al mirador on ... la caiguda al precipici ens convida a deixar-nos volar cap a l´horitzó !!!! l´embassament de Susqueda al davant, el Montseny ... el golf de Roses, crec ... tot  vistes !!!!!

... i una vegada fem un petit berenar, deixarem enrera aquesta zona per diriginar-nos finalment cap a la GARROTXA !!!!!




(ZONA HABILITATDA FURGO CANTONIGRÓS)







(PONT PENJAT DE RUPPIT ... TOT UN CLÀSSIC)



(SALT DE SALLENT)





(VISTES DE RUPIT DESDE LA ERMITA DE SANTA MAGDALENA9


(CARRERS DE RUPIT)



(... ITINERARIS PER SUSQUEDA)







(MOMENTS DE GERMANETS !!!)

 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)