Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 9 de marzo de 2011

TURÓ DE LES FORMIGUES (VILAMAJOR)


... molt aprop del Montseny, som uns privilegiats, no cal dir-ho i només cal perdrens pels molt dels camins que tenim a tocar de casa nostra, no cal fer grans desplaçaments i ... així ho hem fet.

(VIDEO RESUM)
A Sant Antoni de Vilamajor, cal arrivar a la urbanització de Can Vila i pujar per la seva columna vertebral, pel carrer del Pi fins arrivar al petit turó de les Formigues on deixem el cotxe i iniciem la nostra ruta per la Serra de Tavola direcció a la petita Sanata, una ruta circular força atractiva i tranquila, on no cal destacar rés i a la vegada destacar-ho tot.

La Samba, la Claudia i la Xuxe tenen noves companyes d´aventures, la Hanna i la Daina, dues galges amb una vitalitat increíbles que amb les seves corredisses ens deixen amb un sonriure a la cara ... veure-les correr, si no estas acostumat impresiona de debó, només cal veure el video, i com no, la Merijou i jo disfrutem de la companyia de la Teresa ... gràcies.... i així hem pasat una estona, aprop de casa i aprop del Montseny.


Sant Antoni de Vilamajor
Turó de la Formiguera

4 comentarios:

Roque dijo...

Tens tota la raó del món, tot uns privilegiats... nosaltres estem encantats.

Per cert, fa temps que t'ho volia comentar, enhorabona per la feina de la "fragoneta". Impressionant.

Salut.

JAUME ORS dijo...

... gràcies Roque hi quan vulguis podem compartir-ho tots plegats, sería un plaer !!!!

Montse dijo...

bup, bup!
que guai aquests amos!!!
sí, nosaltres veïns de Palautordera, et donem la raó ;)

JAUME ORS dijo...

si,si MOntse ... jà pots dir que som veins dons no estem tan llunys uns dels altres. Petonets.