viernes, 13 de octubre de 2023

14 ANIVERSARI GEAMM (BORREDÀ, BERQUEDÀ)


(IL.LUSTRACIÓ MEVA PER LA OCASIÓ!!!)

.... i aquest és el que suma 14 !! Siii ... estem d´anviersari GEAMM i així anem sumant anys, experiencies, convivencies i amistat ... qui ens ho hagués dit aquell curs d´escalada a la Agrupe de Mataró que d´aquell grup de cursetistes acabariem així ... una bona colla d´amics !!
I com cada aniversari GEAMM ... escollím un indret on pasar el cap de setmana d´actitivats. Aquest anys ... aprofitant que escoollim el cap de setmana del 12 octubre ... allarguem la estada ... escollim la comarca del BERGUEDÀ ... repetim comarca. Ja varem celebrar-ho un anys a VILADA i aquest anys molt aprop ... a  BORREDÀ ... i més concretament al CAMPING CAMPALANS !!! 


(VIDEO RESUM)

Aquesta és la primera celebració que fem a les instal.lacions d´un camping, dons normalment sempre hem agafat casa rural o albert ... i el camping tot i les bones instal.lacions hem de conviure amb la resta de gent i aixó té algun inconvenient sobre tot a la hora de tindra un espai, sala, per fer la nostra festera ... però tot i amb limitacions d´horaris (ajpartir de les 00.00 silenci absolut) ... a sigut un èxit !!!


Dons així ... ens disposem a disfrutar d´aquest aniversari. HI ha alguns que dijous al vespre ja eren per la zona i ... divendres de bon matí comencen les activitats ...


Una bona colla amb les seves bicicletes es posen a fer la VIA VERDA DEL LLOBRETA ... una bonica i fàcil via verda entre la població de Berga fins la colònica de Cal Rosal ... i com no ... amb la bona temperatura que tenim el riu és un caramel per no desaprofitar !!! Fem un banyet ???



(... LA COLLA FENT LA VIA VERDA !!)



(SECTOR ESCALADA SANTURARI DE QUERALB)

Dissabte al matí arriba la rest de gent i com sempre, una de les a ctivitats que més ens agrada, sens dubte és la escalada, el motor d´aquest grup, el que ens va engendrar aquesta amistat i ... un dels sectors més fàcils per disfrutar d´aquesta activitat i amb nens és al Santuari de Queralb ... i aqui marxem disposat a donar- ho tot. 
Esportiva i via llarga ... així acabem la jornada de dissabte ... ara toca marxar cap al camping on la festa que ens espera a la nit ... promet ... qui serà finisher ???


(GEAMM ... UNA MANERA DE VIURE)












Ieppp ... en aquest grup també està agafant força aixó dels pedals ... btt o carretera ... les dues opcions son vàlides ... un grupet disfruta d´aquestes carreteres secundàries ... 



(MOMENTS DE BICI DE CARRETERA)

... però el millor de tot sempre és la convivència, aquells moments de retrobades dons sempre hi ha amb algú que fa temps que no coincideixes, sempre hi ha batalletes per explicar i sobre tot per RECORDAR i quina millor manera que tots voltejant una taula, recolçats amb una cadira, o a la furgo ... per matar el temps avans de sopar ... quins regalets !!!!





(FURGONETEANDOOOOO ))
... i a la nit sempre arriba el moment esperat ... el nostre moment per organitzarqualsevol cosa per juntar-nos i pasar una estona superagradable. Hem fet tantes activitats durant tots aquests anys ... SCAPEROOMS, AUDIOVISUALS, JOSCS ... i aquest anys, la Eva, en Jordi i jo ens hem inspirat amb el prpograma de TV3 ... QUE ESTÀ PASSANT ... per fer una versió  amb temàtica GEAMM  i a sigut realment un encert ... ens ho hem passat teta ... molts molts riures !!!!


(QUE ESTÀ PASSANT AMB EL GEAMM ... !!!)















I després com no ... no podía faltar el moment dancing amb el nostre DJ preferit ... DJ BLADÉ i a sigut curta la sessió dons només podiem fins les 00.00 però ha sigut molt intensa i per primera vegada tots hem sigut FINISHERS !!!!

Diumenge matí ... és el día despres de la resaca, sobre tot emocional i ... despertem, esmorzem ... i normalment sempre acaba sent un día de relax avans de que cadascú marxi cap a casa i qüasi sempre acabem fent una matinal de caminar ... és una manera perfecte de coneixer l´entorn on hem decidit pasar el cap de setmana i també és una manera de pasejar, parlar ... i aixó ho hem fet.
Escollim una ruta molt maca que surt del mateix camping de BORREDÀ, una circular que pren protagonisme l´entorn i el riu, tot i que amb la sequera que patim ... d´aigüa, la justeta per no dir la poqueta peró tot i així ... la disfrutem !!!


(EXCURSIÓ PASSEIG FLUVIAL)






I ara només cal ... fer una bona BBQ i com no  ... el nostre estimat TITO és el rei de les barbacoes, així que ens posem a fer foc ... i un bon dinar, que serà la millor manera de tancar aquest cap de setmana de aniversari GEAMM que ha sigut, sens dubte ... MERAVELLÓS !!!!!!!!!!!!!


(MOMENT BBQ!!!)



Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)