martes, 4 de julio de 2023

CALA MARGARIDA (PALAMÓS)




... escapadeta de només una tarda per gaüdir d´aquest entorn de la Costa Brava i més concretament el troçet de Palamós a la Platja de la Fosca on ... trobem aquest raconetet d´aigua, còdols rodons i cases blanques ... la CALA MARGARIDA !!! Aprofitem els nostres dimecres que ens ajuntem els germanets per sortir a correr i canviar el nostre hàbitat natural per aquest de la costa brava.
Deixem el cotxe al parking gratuit del Cementiri per agafar el cami de ronda que ens durà fins la platja de la Fosca. Recorrerem el seu passeig fins tornar a endinsar-nos a la pineda d´en Gori per arribar al mrador on ... al davant ... la Cala s´Alguer ens farà gaudír de la seva silueta amb les cases de pescadors. D´aquí, tornem a refilar l´itinerari de tornada ... 

(VIDEO RESUM)

NOmés amb un itinerari de 5 km ... ens sorpendrà els contrastos que trobarem ... cales, platja, poble de pescadors, passeig maritim, pinedes ... tot això en un equilibri sorprenent ... i això s´agraeix en els temps actuals.


Una volteta circular ... molt agraida de fer , amb els seus "cacos" per  disfrutar de tot alló que ens envolta ... i per acabar ... un bon sopar al passeig marítim de Calonge ... es pot demanr més ?? Si ... repetir aviat !!!!!!!!!

(CALA MARGARIDA)

(PLATJA DE LA FOSCA)




(CAMÍ DE RONDA)


(MIRADOR DEL CAP GROS)


(CASTELL DE SANT ESTEVE)





(VISTES A CALAS´ALGUER)




(PLATJA DE LA FOSCA)



(PINEDA D´EN GORI)




 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)