miércoles, 15 de septiembre de 2010

ESCALADA A SIURANA (Sector Corral Nou)






SIURANA ... TAMBIEN PARA LOS MORTALES !!!!




Siurana ... amb els seus sector com "el pati" "Cam piqui pugui" ... on la dificultat és màxima ara també podem trobar sectors on el mortals podem deixar-nos anar ... i un d´aquest sectors és el "Corral NOu"





Com no, avans d´enfilar-nos per les parets toca visita obligatoria al poble de Siurana i perdre`s pels seus carrerons.






Visita ... i marxem al sector. Allà ens trobem a una parella d´alemanys molt macos ... ella parla el català perfecte i ... frikis ... estaran un mes a Siurana !!!!


(la nostra companya alemanya fent el 6b maquísim)



Una vegada al sector comencem a escalfar amb la "Dayprint" un IV+ i jà després ens podem les piles ... a la seva esquerra tenim 3 vies de V+ totes elles molt semblant on adalt hem de guanyar un petit sostre i ... jà per finalitzar fem la"Vox populi" un 6a+ molt maca i ... la nostra acompanya alemanya ens recomana la "Maximal" 6b fantàstica.






"El jardi de Casa" V+







"Maximal" 6b





SIURANA (SECTOR CORRAL NOU)


ACCÉS: Just avans d´arrivar a Siurana, al revolt fort a mà dreta trobarem una pista a la esquerra al costat d´una casa gran amb corral. Alla agafem la pista i després d´uns 300 metres trobem un primer parking i tot seguit un segón on podem deixar el cotxe. D´aqui anirem al Corral NOu o al Grau del Masset. Vaixem en direcció al riu i en tres minuts arrivem al sector.



























No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)