miércoles, 2 de junio de 2010

ROC FITER (Reequipament)


El Roc Fiter és un gran bloc de granit situat a la població de Cànoves, al costat mateix del cami que ens porta a l´embassament de Vallfornes. De petit pujava sovint amb bicicleta a banyar-nos al riu amb els amics i sempre l´havia tingut molt present però ... qui em diria que un día, força llunya, tindria la sort de descobrir la escalada i més tard ... poder reequipar de la seva antiga ferreria i més tard ESCALAR-LA !!!

Dons això ha sigut gràcies en Pere !!!!



(VIDEO RESUM)

... una trucada i ... "dimarts estigues preparat amb l´equipament d´escalada que et tinc preparada una sorpresa !!"

Dit i fet ... a les 13.45 es presenten en Pere i en Bladé i ens porta al Roc Fiter. L´entorn, un privilegi, primer perque està molt aprop de casa meu i després ... el riu a tocar la pedra i enmig de plena natura.

De fet, en Pere, amb el seu projecte d´anar a equipar al Montseny, la última vegada i degut al temps es varen decantar per aquesta roca i varen reequipar dues vies de placa força atractives. Això si ... tenim feina en netejar-les dons estan força brutes. Agafem trastos, ens enfilem, corda fixe, parabolts, broques ... i al moment jà estem foradan la roca i parabolt per aquí, parabolt per allà i al final ens surt una via d´escalada artificial que ... HAUREM D´ANAR A PROBAR !!!






Aquesta ha sigut la primera experiencia en aquest fantàstic món del reequipament per en Blade i en Jaume i apartir d´ara ... unes noves expectatives ... obrir una nova via i equipar-la !!!! Aquell qui vulgui vindre a fer feina o probar les vies ... ja sap !!!


ROC FITER
(CÀNOVES)

(1. CÀNOVES 2. ROC FITER 3. EMBASSAMENT VALLFORNES )

7 comentarios:

Alfredo dijo...

Aqui, que no nos ve ese tio de naranja..de donde lo habeis sacado??
Tiene que molar lo de reequipar/equipar vias..taladriki,
en mano..

cuidaros pareja(al otro que le den, oyehaaa)

Roque dijo...

Hola Jaume, la veritat és que estaria be quedar. Ara vaig una mica liat amb tot el merder del canvi de residència, però si ho parlem amb temps segur que trobem un forat. El meu correu és roque.tony@gmail.com

Salut.

Roque dijo...

...per cert, si no et fa res, t'afegiré al llistat d'amics del meu blog per controla el que vas fent.

JAUME ORS dijo...

... dons si tens blog diga`m la teva adreça que també li posaré l´ull !!! Abraçades i estem en contacte.

Roque dijo...

Aquí tens l'adreça però últimament... poca cosa... ja saps.

roquetony.blogspot.com

Joan Baraldes dijo...

Ei Jaume,

Felicitats per la feina i benvingut al mon dels equipaments.

A veure si ben aviat podem anar a escalar alguna via teva !!

salut i a tibar

JAUME ORS dijo...

Móltíssimes gràcies i ... això espero Joan dons realmente és ... una feina necesaria i que omple moltíssim !!! Això si ... haurem d´apendre molt de tots vosaltres. Gràcies de veritat !!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)