sábado, 9 de julio de 2022

SKATE PARK ARENYS DE MUNT







Ell Skate Park de Arenys de Munt va ser el primer o un dels primers skate parks d´Espanya ... a l´any 1978 un tal Kim Roig, uns dels fanàtics del skateboard en aquella època fa fundar la primera organització oficial de skate a Espanya ... començava a agafar força l´esport de l´skate i ... quan tornava de França com era allà el moviment de l´skate ... quan va arribar a Arenys de Munt ... juntament amb un Americà varen inaugurar el 7 de juliol del 1970 el primer Skate d´Espanya !!!!!!!!!!




I aquí va ser  l´inici d´una gran aventura ... patinadors  aficionats al patí ... varen obrir el que sería una època daurada del skate ... aquest llóc va arribar a tenir  un bar, botiga de material i ... música on sonava Ramones o els Dire Straits de la època ... i com això va ser un èxit ... fins i tot la TV Española va enviar un equip per a documentar el llóc !!!!

Però ... als voltants de 82 ... l´skate va anar perdent força ... els skater´s varen començar a deixar de anar-hi i ... els veins es van queixar del llóc i ... el recinta es va tancar  ... soterrat sota tonerlades de terra fins que ... als volts de l´any 2000 una grup d´amics varen decidir recuperar l´espai ... i d´aquesta manera ... tornar-ho a recuperar ... tot un regal per aquells que ens agrada el món de l´skate. Gràcies !!!!!!!!!!!!














 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)