domingo, 31 de enero de 2010

MONTSERRAT "SECTOR PELL ROJA"


(foto: espcio,amor y locura)


Aquest Diumenge toca una altre romeria GEAMM i aquest vegada toca fer una mica d´esportiva a Montserrat. Collbató ... el sector "Pell Roja". Potser és el més correcte dons fa força fred, una aproximació curta i començar a mig matí.

(VIDEO RESUM)




Per la ocasió ... en Sergi, la Montse, la Eli i en Xavi, en Jaume, l´Alfredo, l´Ana i la Eva. Quedem a les 9.45 al Bruc al Casal ... uf !!! ... tocarà aguantar al mestre del Bar !!!! Despré d´un bon esmorzar ens dirigim cap a Collbató. Fem la curta aproximació i comencem a escalfar ... bé ... és un dir per que fà un fred que pela !!! Les primeres vies no notem els dits però a mida que anem escalant conseguim deixar enrera el fred.
Frikis !!!! ... cauen totes les vies del sector ... 4c ... 5 ... 5+ ... 6 ... 6a ... 6a+ ... 6b ... 6b+/c ... aquesta última per en Xavi ... friki,friki,friki !!!

Per la meva part ... contentíssim, començo per "qui no plora no mama, V/V+" per escalfar per tot seguit continuar per "seminoias, 6a" "pytecus, 6a+" ... i per acabar "el clan, 6b+" ... un día fantàstic !!!







COLLBATÓ. ELS GRAUS "SECTOR PELL ROJA"




APROXIMACIÓ: (15 minuts) Arrivem a Collbató i creuem tot el nucli directament a les parets. Agafarem el carrer "Graus" fins adalt de tot. Alla podem deixar el cotxe, al costa mateix d´un diposit d´Aigua, on veurem un sector escola. Caminarem per la draçera del Graus, (marques vermelles/blanques) direcció la muntanya.




ORIENTACIÓ: Oest

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)