lunes, 18 de enero de 2010

ROCÒDROM DE MONZON (OSCA)


Aquest Diumenge marxo a Osca ... marxo amb la Claudia (no penseu malamente que és la meva goseta) a la casa del poble a treballar una miqueta a tirar endavante el nostre niuet i ... com sempre dic ... els peus de gat no poden faltar a la motxilla, vagis on vagis sempre trobaràs una estoneta per tocar roca, per sentir-te lliure per una estona.

Així és, dit i fet , dilluns després d´una jornada dura de rodet de pintura m´arrivo fins a Monzón, dons vaig veure que aquest aquest Nadal a sigut inaugurat un senyor rocòdrom així que ... som´hi !!!

Vaja ... arribo al "Poliesportiu Los Olimpicos" on està instal.lat i resulta que com encara no està redactat ni aprobat les normesdel rocòdrom, que posiblement estiguin aprobades pel mes de febrer, encare no es poden fer servir les instal.lacions o sigui ... que haurem de tornar una propera vegada i ... tornarém dons es força espectacular !!!

ROCÒDROM MONZON

Apuntes técnicos.- La construcción se ha realizado en hormigón gunitado y presenta tres partes diferenciadas; la primera es de 3 metros de anchura y 12 de altura, con zona desplomada para realizar competiciones y entrenamientos de dificultad; la segunda zona es de 6 metros de ancho y 10 metros de altura, con suave desplome para perfeccionamiento y entrenamiento inicial; y la tercera área es casi vertical, de 8 metros de altura y 5 de anchura, para iniciación y entrenamientos de baja dificultad.El búlder tiene 3 metros de altura en forma de "L", con 11 de ancho, de los que 3 son de máximo desplome y 8 verticales y algo desplomados, para escaladores de todos los niveles. El búlder es de madera contraplacada. La estructura del rocódromo ha sido construida con acero laminado en cubierta, y se la ha dotado de una capa de imprimación anticorrosión para evitar el deterioro; la unión de los distintos perfiles se ha realizado con soldaduras o tornillos pasantes; además todos los elementos de escalada son de acero inoxidable, y las presas, fabricadas en resina poliéster.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)