martes, 30 de marzo de 2010

BTT (Cardedeu-Corro d´aumunt- Cànoves-Cardedeu)

... trucada d´en Rafa ... vols sortir a fer una volta en bici ????

Quedem a les 17.15 aprofitant que les tardes guanyant força. Sortim de Cardedeu de la "Font Trobada" i ens dirigim cap a Can Canyes i una vegada cruem Can MOntells vell ens enfilem amunt per anar a buscar la "Serra de Can Muntells" on tenim la primera recompensa als nostres ulls ... la primavera fa acte de presencia amb els seus colors per tot arreu. Una vegada adalt ens enfilem cap al "Sot de l´Olmell" i torna a pujar per anar a parar a la "Serra de Can Sabater". Direcció nord fina al collet de "Can Jo" i allà trenquem a esquerra per agafar el camí GR que ens durà fina la cruilla amb la carretera de "Corro-Les Franqueses".




Ara toca un petit troçet de carretera per trencar en menys de 500 metre a esquerra direcció amunt. Ara ens deixem perdre una mica a la aventura anar paralel a la població de Corró d´amunt per tota la seva serra descobrint raconets força macos i una vegada deixem enrera Corró a la nostra dreta arrivem a la carretera de Corró-Cànoves. Allà retrocedim una mica per tornar agafar camí que ens portarà directa fins la urbanització de Ca l´Esmandia.




Allà, reprenem direcció nord per tota la serra fins arrivar al cementiri de la població de Cànoves. Tornem agafar esfalt, més concretament la carretera de Cardedeu-Cànoves i després de la forta baixada abandonem Cànoves per agafar la cruilla direcció S. Antoni de Vilamajor. Rés ... 100 metres i a dreta direcció urbanització de les Pungoles per poc avans d´arrivar trencar a esquerra per ... creuar un bosc que ens farà arrivar a la urbanització de Can Miret. Una altre vegada una mica de esfalt negre i sortim per "La Masia de Can Miret" per anar a buscar camí que ens dura aquesta vegada a ... una altre urbanització la del "El Fou". Camí darera camí ens apropem a Cardedeu on entrarem pels "Dominics", antiga plantació de Eucaliptus que no queda ni ... rastre. Ara per fi arrivem al nostre punt de sortida ... la Font trobada i donem per acabada aquesta ... volteta ????



SITUACIÓ: Cardedeu

RECORREGUT: Cardedeu- Marata-Corró d´Amunt-Cànoves-S.Antoni de Vilamajor-Cardedeu

HORARI TOTAL: 1 hora 45 minuts

DESNIVELL:

DISTANCIA TOTAL:

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)