martes, 16 de marzo de 2010

BLOC A LA ROCA DEL DIABLE



Avui faré un "solitari" ... jé ... en el bon sentit de la paraulA. Com no he trobat ningú per anar a escalar aprofito per anar a coneixer sectors nous i per la ocasió fa temps que vui anar a un sector de bloc que hi ha al corredor, aprop de casa nostre. En concret, la "Roca del Diable", quina por !!!!


(VIDEO RESUM)



El día fantàstic, després de que fa una setmana ens havia nevat considerablement per la zona, quedo parat de trobar encare en las zones obagues encara resta de neu ... deunidó ... i per descompat el Montseny ben blanc , això si les vistes de alló més maques, per un costat la serralada prelitoral amb el Monseny com a protagoniste i a l´altre la serralada litoral amb vistes al castell de Burriach.












Arrivo al sector després de deixar el cotxe a peu de camí i en menys de 5 minutets arrivo al sector. Bé ... minisector dons la pobre pedre del Diable no dona més que per 9 vies. El lloc no té rés de especial però tot sigui tocar una mica de pedra.
Després d´escalfar una mica començo molt suau i més sapiguen que no he portat cap "crashpad", o sigui que no val arriscar. Primer de tot un 3 de grau per a continuació fer un parell de 4+ i finalitzan amb un 5/5+ de fisura.






ROCA DEL DIABLE
(EL CORREDOR)
APROXIMACIÓ: A la carretera que va de Llinars del Vallés a Dosrius hi trobem la pista esfaltada que va al santuari del Corredor. Agafem aquesta carretera i a la última corva pronunciada avans de agafar el desviament cap el Santuari i la urbanització Esmeralda deixem el cotxe en un min parking a mà esquerra. Just a continuació trobem a mà dreta una pista amb força vaixada tencada amb una cadena. 50 metres més abaix ens trobem un camí a mà dreta que el deixarem i tot just 10 metres més endavant entrem al bosc direcció al riu fins trobar la Roca del Diable.
ORIENTACIÓ: Sud-est i amb força ombra.
ALÇADA BLOC: 3 metres.
PEDRA: Granit.




(VIES: 1. 3º /2. 5(sit) / 3 ? / 4. 6a+ / 5. 6a+(sit) / 6. 5+ / 7. 4+ /8. 4+ / 9. 3º)

2 comentarios:

Tennessee Rose dijo...

Gràcies per les indicacions. Nosaltres no practiquem l'escalada però teniem intenció d'anar-hi i no sabiem ben bé com. Probarem les teves instruccions.

De nou, gràcies.

JAUME ORS dijo...

... ja direu. Potser sou de la zona ??? Espero trobar-nos algun día per aquests llocs tant macos que tenim aprop nostre. Una abraçada.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)