miércoles, 13 de mayo de 2009

GELIDA (Sector. Font Freda)

Avui Dimecres, la Carla, en Ferran i en Jaume sen van a frikejar una miqueta a Gelida.
Per la ocasió hen triat les vies del final de la dreta on tenim algún projecta, especalment la Carla, un 6b "guapíssim" força, força llarguet !!! ... lo millor de tot ... que en Ferran s´esta tornan un "frikkiii" i això és perillós.Sortim de Mataró a les 15.15 i a les 16.00 arrivém a peu de la "Font Freda". Un paratge meravellós per estar tant aprop de Barcelona. Aigua per a tot arreu i llàstima del "ronroneig" de les desbroçadores. Una vegada arrivem a peu de via ... somhi !!!!Més tard arrivan una parella molt maca i més tard un altre amb un "lasy". Bon companys.Comencem per escalafar per una via de diedre força xula (5a) per continuar amb un 6a+ on el pas està en un sostrillo.


Tot seguit ... el gran projecte ... un 6b xulo de veritat on el pas està en una petita sortida de sostrillo, on després de agafar-se a un tridit i a un pas llarg. Bé ...tant la Carla com en Jaume surten del pas al segon intent, però ... ja el tenen gravat al seu "disc dur" per la propera vegada.


(en Jaume al 6b)(la Carla al 6b)De mentres en Ferran monta un 6c i al segon pegue se´l treu ... fàcilment !!!


(En Ferran al 6c)Un altre día de felicitat compartida, xerrades, riures i ... companyerisme !!!! Fins la propera companys.SITUACIÓ: Gelida (Barcelona)
APROXIMACIÓ: Desde Gelida sortir direcció San Sadurní d´Anoia, i sense arrivar a sortir del poble agafar a mà esquerra una pista forestal direcció la Font Verda (retols ben visibles). Una vegada arrivem a la font verda deixem el cotxe. Baixem fins la font i tot seguit amunt fins arrivar a un camí principal. El prenem a mà dreta on ens portarà directa a la base de la paret, on escollerim els sectors.
ORIENTACIÓ: Suy i Suroest.
ROCA: Caliza


1 comentario:

Unknown dijo...

Molt bé !! Preciòs Gelida i un lloc on de segur hi tornarem!!
Jaume, molt xulo el video de la bola del partió !!
Fins la pròxima sortida !

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)