jueves, 9 de abril de 2020

FERRATA CAGATE LORITO GEAMMAvui torno a editar després de aproximadament 5 anys sense fer-ho i el motiu, dons perque al darrera de cada entrada de blog hi ha una feina considerable ... edició de fotos, edició de video, resenyes ... i  tens temporades que et suposa una feina extra i no trobes el moment per fer-ho i a mida que ho vas deixant, et costa més tornar a trobar aquell moment fins que un día com avui, degut supos que a la confinació que estem visquent aquets dies amb el viurus COVID-19 ... et desperta les ganes de tornar-hi i ... aquí estic !! Amb molta feina que ha quedat enrera però ... aquelles sortides que han tingut més pes, seràn aquelles que intentaré recuperar i editar.  També sigui dit que ens aquests 3 últims anys he descobert una nova afició que mai hagues cregut que em pogues arrelar d´una manera tant forta i aquesta és dins el món del skate, la modalitat dels Dowhill o sigui que ara  també hi posaré al meu blog aquesta modalitat ... a veure !!!!

I parlant de tornar a recuperar alló oblidat, aquí tenim aquesta entrada, la Ferrada de Cagate Lorito situada a Sant Llorenç de MOntgai. Aquesta activitat la varem fer a l´any 2018 dins la celebració del nostre aniverari GEAMM com fem cada any, això si que no falla, les nostres celebracions !!!
I aquesta ferrada, bé, es podría dir que és més un circuit d´alçada, i amb una dificultat que deunidó ... és de les més difícils que tenim oportunitat de fer ... ens va posar a proba a tots plegats !!!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)