lunes, 7 de agosto de 2023

SAN ESTEVAN DE LITERA (OSCA)



... estem de Vacances i això significa agafar furogneta i fer kilòmetres, coneixer llocs nous, repetir d´altres, trobades amb amics,. coneguts i .... nous coneguts, això és sinònim de vacances !!
Per circunstàncies marxem un altre estiu uns dies cap a la Vall d´Ansó i ... de camí fem una trobadeta amb gent molt especial ... i el llóc un nou indret per coneixer ... SAN ESTEVAN DE LITERA ... a la provincia de Osca i a la comarca de la literal


(VIDEO RESUM)

San Estevan recibe el nombre del primitivo castillo de San Esteban que hoy esta en ruina en la parte alta del pueblo desde donde se puede acceder por un camino facil y evidente desde donde ... podremos disfrutar de las vista de este pueblo. 

I quina millor manera que fer una visita ràpida aquesta població ... en bicicleta o sigui que després de decidir fer nit a la zona molt maca de furgonetes, i després d´una bona cafetera per aixecar el día ... toca una mica pedalar per aquests carrers on ... sembla que el temps, el consumisme, l´estrés ... encare no arribata aquest poble ... a gaüdir-lo !!!!!!!!!!





(GENT MOLT ESPECIAL!!!)


(ENTRADA AL POBLE)




8VISTES DESDE LES ALÇADES)






(CARRERS ...)

 

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)