martes, 20 de julio de 2021

BTT ELECTRICA PER PALAMOS






... un parell de dies per Calonge i decidim avui apuntar-nos dins les activitats d´estiu que organitza l´ajuntament de Palmós. La meva german gran ens apuntar amb una sortida per fer un primer tast a les bicicletes eléctriques ... tot un encert !!!!

De bon mati quedem a la platja de Palamós on ens trobem el grup que ens em apuntat ... un grup petit de 8 persones. Presentació del monitor ... petita explicació técnica de les bicicletes, adjudicació de bicis i ens posem en marxa !!!!

Farem una volta pels volts de Palamós ... pasan per la platja de la Fosca, arribar a tocar de Calella de Palafruges per tornar aprop de Palamós i ... tornar-nos a enfilar cap a la Vall-Llo brega i pasant per sota del Puig Cargol tornem al punt d´inicia, a la platja de Palamós !!!

Que dir? Dons que això de les bicis electrique és tot un encert dons ... tot i la calor, un pot escollir la qüantitat d´esforç i patiment i ... això sempre sense deixar de fer exercici !!! Em fet pujades que deunidó i ... perfecte !!!!

Una volta que han sortit qüasi 27 km i una elevació de qüasi 400 mets ... en un temps de 1.35 minuts.
Velocitat màxima: 38.km  ... per primera vegada que la nostra germana petita ens adelanta als altres dos germans ... jaja !!!!!!!




(VIDEO RESUM)



(MAPA TRAJECTE)


(... PEL CARRILET, VIA VERDA)












(APROP DE PALAMÓS)



(DESPRÉS A LA TARDA ... TOCA GAUDIR DE LA FAMILI ))))





  

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)