miércoles, 25 de agosto de 2010

REVILLA ... CAMÍ DEL MIRADOR (VALLE DE PINETA, OSCA)

"Aquest itinerari descubreix l´entorn dels barrancs de Yaga i Escuaín ... un dels recons més desconeguts del Parc Nacional"(VIDEO RESUM)

És Dimecres i hem quedat a la població de Ainsa amb la familia d´en Diego ... la Margui i en Marc i l´Alex i aprofitar algun raconet d´aquest maravellós Parc Nacional d´Ordesa i Pineta. Bé ... no hi ha més pretensió que pasar-ho bé i estar tots plegats junts.

Ens enfilem direcció a la Vall de Pineta i avans d´arrivar a la població de Bielsa prenem a mà esquerra la carretera que ens durà cap a Revillla. Allà, avans d´arrivar deixem els cotxes a la gran curva de dretas.

Tot seguit agafem el corriol que hi ha a la mateixa curva i ens endinsem en un camí amb força ombra ... gràcies dons la calor apreta de debó. Comencem a disfrutar dels seus raconets amb vistes increíbles i de les seves petites sorpreses. Creuem el barranc de la Consusa per la seva pasarela i anem caminant sense guanyar practicament alçada.

Al final d´aquest corriol ens durà a un petit mirador on podem disfrutar de les vistes de la "Garganta de Escuaín".Com la calor apreta de valent decidim que el millor que podem fer és donar per finalitzada aquesta petia excursió i com no ... una bona opcció anar a buscar un bon llóc per anar a fer un banyet i refrescar-nos de la calor.Així ... una vegada arrivem als cotxes tornem a desfer el camí que hem fet fins arrivar a la carretera direcció Ainsa i allà ... escollim un dels molts recons que ens ofereix el riu per fer-nos una bona resfrescada !!!!


REVILLA: CAMINO DEL MIRADOR
SITUACIÓ: Revilla
ACCÉS: Varinat de la A-138 a Tella y Revilla
POBLACIÓ MÉS PROPERA: Cortalaviña, Hospital de Tella
PUNT DE SORTIDA: Corva anterior al poble de Revilla
HORARI TOTAL: 2 hores
DESNIVELL: 170 metres.
ALTITUT MÀXIMA: 1400 METRES
EPOCA RECOMENABLE: Primavera-Estiu-Tardor


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)