martes, 18 de mayo de 2010

AGULLA DE CÉLLECS

Tresor: "Qualsevol objecte de preu, amagat o colgat des de temps, del qual, en el moment d'ésser descobert, ningú no pot demostrar el darrer propietari"(Vistes de l`Agulla de Cèllecs ... cap de l´indi)(VIDEO RESUM)

Això és la Agulla de Céllecs, un petit tresor, un regal de la naturalessa i que nosaltres, els escaladors podem disfrutar de la seva bellesa, un capritx de la natura que ens pot recordar al cap d´un Indi i que ens enfilem pel seu cos fins arrivar al damunt seu per tot seguit disfrutar de les vistes que ens ofereix.


Es dimarts i ens trobem l´amic d´en Mure, en Muré en Diego i en Jaume ... una altre vegada a Céllecs, per descobrir una miqueta més aquest sector. Entre d`altres, apart de fer la via Caciques també tastarem una mica d´artifo a la seva via veina.

(Adalt de l´Agullola)


La via Caciques, amb l´equipament just, però els pasos més difícils ben protegits té dues parts, la del inici en placa, fisurada i maca un pel bruta que cal protegir amb algún friend mitja entre el primer químic i el seguent parabolt per continuar per un desplom de bons cantells i ben protegit per arrivar adalt de la Agullola.
Més a la dreta trobem una via perfecte per practicar l´artifo i encara més a la dreta dues vies més per continuar practican. Allà en Mure i el seu colega varen disfrutar de valent !!!AGULLA DE CÈLLECS
Via Caciques, 6b

APROXIMACIÓ: Desde el sector Senglar, que esta per sota de la placa, cal perdre una mica d´alçada i seguint el fil de la paret. Desde el sector senglar s´an equipat dues linees de ràpels per arribar al peu de via, força més ràpid.
ORIENTACIÓ: Sud/Sud-est
ROCA: Granit.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)