jueves, 13 de octubre de 2011

CLASICA A SOLIUS


Avui dijous ens presentm a Solius, vaja, torno a visitar-ho. Aquesta vegada amb en Dani, però a més a més de fer una mica d´esportiva farem una practica de via llarga. Farem la via peix fregit i continuarem flanquejant a mà esquerra per anar a buscar un pel més adalt el final de via la caleta per acabar rapelant fins a peu de via. Som-hi !!!






































































SOLIUS




(Via peix fregit+ via la Caleta part final, 32 mets, V)










SITUACIÓ: A la població de Solius
ACCÉS: Pasada la població de la Llagostera direcció S. Cristina d´Aro a l´alçada de la primera betzinera a la esquerra, agafem la pista esfaltada, direccció amunt, deixem a mà esquerra la pista forestal que bé de solius i trobem un llóc per aparcar a má esquerra i a mà dreta. Allà neix el camí direccicó les parets. També podem arrivar fins la població de Solius i continuar per la pista forestal fins trobar la pista esfaltada. A mà esquerra i als pocs metres el parkin per aparcar.
APROXIMACIÓ: Agafem el cami i al final començen els corriols direcció avall. allà jà veiem tot just a sota les agulles de solius.
Descripció:L1 (25 mts, V) Fem la via peix podrit i una vegada arrivem a la reunió passem a la esquerra on montem la reunió en dues argolles. L2(7 mts, IV) Sortim flanquejant a mà esquerra per anar a buscar la part final de la via la Caleta fins arrivar a la seva reunió. Descens: Un sól ràpel de 32 fins a terra.










Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)