viernes, 10 de febrero de 2012

EL ROURE GROS DE CAN BACHS (S. PERE DE VILAMAJOR)


(INFORMACIÓ I RESENYA DE LA REVISTA DÁQUI)
Avui farem aquesta curta sortida al terme municipal de S. Pere de Vilamajor on el roure de Can Bachs és el protagonista. Prenem com a referencia la excursió que s´ha publicat a la nova revista DÁQUI ... gràcies per lesexcursions que proposen i que intentarem anar fent.


(VIDEO RESUM)
Aixi coma la revista sorten del nucli de S. Pere nosaltres sortim del mateix roure on deixem el cotxe. Alla agafem a les nostres i nenes i sortim direcció la casa de turisme del rouree de Can Bachs.

Pasem pel costat de la casa rural, per cert, molt maca i continem amunt disfrutant en tot moment de les vistes cap al Montseny.

Arrivem a la cruïlla dels quatre camins i agafem el camí de la esquerra amb lleugera baixada, deixant enrera les cases de Verdaguer.

A la primera cruilla agafem a la esquerra per anar a visitar la creueta i el cemintiri de S. Pere i tot seguit tornem enrera per on hem vingut.

Agafem la primera desviació a la dreta per pasar per Can Romani, m´agrada aquesta casa amb el seu bosquet ben arreglat just avans d`arrivar-hi.
Continuem i disfrutem dels camps que hi ha als voltants per tot seguit jà endinsar-nos en un bosc molt tupit. Sortint d´aquest agafem a la dreta i ens enfilem a peu del roure gros on tenim el cotxe


EL ROURE GROS DE CAN BACHS
(S. PERE DE VILAMAJOR)

ITINERARI: Si no us voleu complicar la vida podeu arrivar fins la població de S. Pere de Vilamajor i deixeu el cotxe al parkin de sota la esglesia. Ens enfilem direcció amunt cap al cementiri. Deixem en rera la creueta i al primer desviament a la esquerra. Pasem per davant de Can Romani, continuem recta pel cami i a la següent cruïlla agafem a la esquerra. Ens endinsem en un bosc i quan sortim trobem una cruïlla. Prenem a la dreta i arrivem al gran roure. Tenim la posibilitat de baixar fins la font. Continuem recta disfrutant de les vistes cap al Montseny i començem a pujar una miqueta fins arrivar a les quatre cruilles. Nosaltres agafem el de la dreta en clara baixada. Passem per davant d´unes cases anomenades Llar Verdaguer i al trobar una cruïlla agafem a la esquerra que ens durà una altre vegada cap al cementiri i tot seguit on tenim els cotxes.
DURADA: Uns 45 minuts per terreny fàcil

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)