Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 19 de noviembre de 2010

CÉLLECS, ROQUES NOVES (Sect. iau)Continuem amb el nostres planing de recorre tot Céllecs i continuem per Roques Noves, això no s´acaba ... qui deia que Céllecs només era la Placa ??? ... esteu ben equivocats !!!!


(VIDEO RESUM)El fred comença apretar de debó i potser no és el millor sector però hi tenim ganes. Un altre trio, en Bladé, en Muré i en Jaumet ... qui dona més ????
Escalfem una miqueta i comencem per la via "a la mierda el pais vasco, 5b" , una via rareta però a la vegada maca on acabem encaixonats en una xemeneia.
Tot seguit "voy a toda ostia por la carretera, 6a" , maca, amb una sortida dura i un final finet sobre pasos de roms.Marxem al a dreta del sector i allà fem "flip trip, 6a" , bonica via amb un final molt finet per sobre de la última xapa. En Bladé proba en top rop la sortida superelegant de la "Plastic man, 6b" que quea pendent per la propera.

CÉLLECS, ROQUES NOVES

SECTOR IAIU


APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.ORIENTACIÓ: Sud i est.EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.


No hay comentarios: