Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 18 de marzo de 2012

CAMÍ RAL DE S. ANTONI DE VILAMAJOR

Avui anem a fer aquesta petita sortida amb les nostres nenes per S. Antoni de Vilamajor i més concretament anem a fer l´antic Camí Ral que es feia servir per anar d´aquesta població fins a Llinars del Vallés en poc menys d´una hora i mitja ... un passeig !!!


(video resum)
POdem sortir de la plaça de Can Sauleda però nosaltres sortim del final del Carrer Girona (sense sortida) a tocar del camp municipal de futbol de Sant Antoni de Vilamajor

Només deixar enrera el carrer girona trobem aquest rètol indicatiu del camí que en tot moment està molt bé senyalitzat. De seguida trobem el Pon d´en Mora i el creuem per sota.

Tot el camí apart d´estar ben senyalitzat, trobem bancs per seura i disfrutar del paisatge.
La part més espectacular és quan trobem l´Alzina Grossa que és ... realment grossa !!!

Continuem, deixem enrera unes quantes cases fins arrivar al final del recorregut a la entrada de la veina població de Llinars del Valles.


CAMÍ RAL DE SANT ANTONI DE VILAMAJOR
Situació: S. Antoni de Vilamajor
Itinerai: Sortim del parc de Can Sauleda o desde el final del carrer girona on comença el camí.
Desnivell: Practicament res.
Durada: Anada i tornada 1.30 minuts.


(planells trets de la resvista de Sant Antoni de Vilamajor )

No hay comentarios: