Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 19 de marzo de 2013

ROCODROM A BROTO


Dons en temps de crisis com estem patint, potser, tots aquells pobles on no tenem opcció d´accedir a intstal.lacions de rocòdroms o boulders, una bona opcció sería aprofitar les parets del ajuntaments . Sería una bona manera de treura-li profits a les seves parets ... no creieu ???

Dons apala, una bona proposta !!!!


Accesos
SITUACIÓN 
El municipio de Broto está enclavado en la comarca del Sobrarbe, en pleno corazón del Pirineo Aragonés.Situado a la entrada del Valle de Ordesa, junto al Río Ara, es un mirador del impresionante Mondarruego, entrada al Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido por su vertiente oeste. 

Se accede desde Huesca por la carretera nacional 330 hasta Sabiñánigo.Se continua dirección Biescas y allí se coge la carretera nacional 260 hasta el Valle de Broto. También se puede acceder desde Barbastro por la carretera nacional 260 cruzando Ainsa. 

DISTANCIAS DESDE BROTO A 

Jaca: 58 Km 
Huesca: 100 Km 
Zaragoza: 170 Km 
Madrid: 505 Km 
Pamplona: 170 Km 
Barcelona: 303 Km 
Pau: 130 Km 
Lourdes: 152 Km (por el paso fronterizo de El Portalet)

No hay comentarios: