Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 25 de mayo de 2013

Via Camel (160 mts, V+) Roca dels Arcs a Vilanova de MeiàAquest dissabte tocaré per primera vegada la Roca dels Arc, i més concretament una clàssica del sector, perfecta per iniciar-se en aquesta escalada, on la dificultat en un principi és molt asequible ... això ho haurem de veure, jé,jé !!!!


Com no, quan escalem per la zona de Lleida i si ens ho permet el kilometratge ens acostem fins Artesa a fer un esmorzar a Ca la Rosa, tota una tradició.

Tot seguit ens enfilem cap a Vilanova, només arrivar sempre impresiona aquesta meravella de la natura, la Roca dels Arcs ... impresiona de debó.


La aproximació curteta, deixem el cotxe davant del toll de roca on és ben visible la nostra via. Preparem tot el material i ens dirigim cap al peu de via. El día sembla que acompanyara, no fa una calor excesiva i ens acompanyara fins ben bé el migdía.

Serem dues cordades, l´Alfredo i en Marc faran la via del costat i l´Ana, en Ramón i jo, la escollida ... la Camel.

Que cal dir de la via, molt maca, on els cinc llargs son ben diferents i on cal escalar de debó, tot i el grau asequible, no pots descuidar-te en cap moment d´estar alerta dons les asegurances son les justes. NOsaltres decidim protegir pràcticament tots els llargs, però sobre tot la entrada a la tercera reunió, després d´un flanqueig força aeri on en cas de caiguda dels segons ... ay !!!!

Una escalada exqusitat on queda un bon regust del primer tast a la Roca dels Arcs.VIA CAMEL (160 MTS, V+)
VILANOVA DE MEIÀ, ROCA DELS ARCS3 comentarios:

Alfredo dijo...

Muy guapa la via..de facilita como dicen, no se yo!! tiene unos cuantos puntillos.
A la proxima Jaumett nos toca juntos de cordada, que hace ufff que no somos...
(siento los de las piedras, pero teneis la cabeza muy dura jijiji!!)
cuidate...ññññ

JAUME ORS dijo...

CRAK ... asi lo haremos una via juntitos hay ganas. Ah !!! tengo pendiente haceros vuestra piada ... esa es bueníssima !!!!

JAUME ORS dijo...

ya lo dicen que el contrato de Messi se hizo en la mesa de un bar en una servilleta ... como vuestra reseña !!!!