Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 12 de octubre de 2013

SOMONTANO EN BICICLETA ETAPA 7 (Castillazuelo-Salas Bajas-Salas Altas-Hoz de Barbastro, 46 kim)

Continem amb aquest projecte, hi anem deixant enrera d´aquesta comarca del Somontano que cada vegada m´enamora més ... que tindrà ??
(VIDEO RESUM)


 Surto de Castillazuelo on deixo la furgoneta, m´equipo i començo la etapa. Direcció Barbastro als 2 kilòmetres hem trobo amb la desviació a mà esquerra cap a Castillazuelo. Allà mateix hi ha un parell de bodegues ... la que més hi destaca és la de Viñas del Vero ... fotiqui.Prenc la desviació a mà esquerra i durant uns quants kilòmetres amb una pujada força suau vaig arriban a la població de Salas Bajas. Allà faig una petita visitat pel seu casc antic per continuar tot seguit cap a Salas Altas.


Això si ... avans disfruto d´una de les altres bodeques amb més renom del Somonatno ... ENATE.


Arrivo a la població de Salas Altas, visita curteta i m´enfilo jà direcció la població de HOz de Barbastro, també un petit poblet sota la atenta mirada d´un turonet. 

L´anècdota del día és que quan arrivo a la població punxo la roda del darrera. Vaja ... no tinc cap kit per reventons o sigui que ... a truca a la Merijou aveure si hem vol vindra a buscar !!!!
SOMONTANO EN BICLETA
ETAPA 7No hay comentarios: